Máris 2-0-ás mérleggel áll a csapat.

Hétfő délután, magyar idő szerint 15:00 órakor kezdetét vette az IEM Rio Major 2022. A rangos eseményen a CS:GO világ krémje esik egymásnak, hogy aztán kiderüljön, melyik csapat jelenleg a világ legjobbja. A több mint egymillió dolláros összdíjazásra 24 csapat esélyes, három kategóriára osztották fel őket a szervezők és a különféle előfeltételek, kvalifikációk. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, hosszú évek kihagyása után beszélhetünk hazai érintettségről is, DeadFox után ismét hazai játékosnak szurkolhatunk.

A MOUZ főcsapatának kötelékét 2022 januárja óta erősíti Torzsás Ádám, torzsi, akivel nemrég Kodiak is készített egy meglehetősen részletes és hosszú interjút. A MOUZ-nak már az első órában bizonyítani kellett, hiszen a 9z és GL összecsapása mellett a MOUZ és Outsiders meccse nyitotta a brazil Majort.

Sikeresen vették az akadályt, magabiztosan húzták be az első mérkőzést!

A pálya ezúttal Inferno volt, ahol CT oldalon kezdett a MOUZ. A pisztolykört magabiztosan húzták be, majd egy kezdeti megingás után folytatódott a tendencia. Az igazi örömjáték azonban csak a félidő után következett, torzsiék gyakorlatilag esélyt nem adtak az ellenfélnek, egy kört sem sikerült védenie az immár CT Outsidersnek. Az első mérkőzés végeredménye 16-6 lett, a MOUZ így 1-0-ás mérleggel várhatta az esti, második meccsét. 

 

A következő fordulóban a szintén győzelemmel nyitó Evil Geniuses csapatát kapták ellenfélként, így értelemszerűen egy sokkal kiélezettebb találkozó lebegett a nézők szeme előtt. A fogadóoldalak és a rajongók jelentős része a MOUZ mellett tette le a voksát, ám BO1 összecsapásnál ez csalóka lehet. Szerencsére ezúttal igaznak bizonyult a papírforma, a Mirage pályán játszott meccs végeredménye 16-10 lett, 2-0-ás mérleggel indulhat neki a MOUZ a keddi napnak.

“Tudom, hogy jól fogok játszani!” – Torzsi interjú a CS:GO Major előtt

×