A fejlesztők arra kérnek mindenkit, hogy „legyenek tekintettel” azokra a rajongókra, akik nem akarják idő előtt megismerni a történetet.

A közelgő God of War Ragnarök az év egyik legnagyobb PlayStation-játéka, ami csak november 9-én jelenik meg. Nemrég azonban a közösségi oldalakat elárasztották azok a képek és videók, amelyeken emberek végigjátsszák a teljes játékot. Mint kiderült: egy amerikai bolt – amelynek dobozosan már megvolt a játék – véletlenül idő előtt adta oda a vevőknek a játékot.

Cory Barlog érthető módon kissé csalódott.

„Most igazán megértem az előnyét annak, amikor a lemezen csak egy telepítőfájl van” – mondta reagálva arra a múlt heti hírre, hogy a Modern Warfare II mindössze 72 MB-os fájlt tartalmazott a BluRay lemezen.

„Sajnálom, hogy spoilereket kell most kerülgetni, ha anélkül akarod játszani a játékot” – tette hozzá Barlog. Azt is hozzátette, hogy az egész fejlesztőcsapat számára frusztráló az egész, igazán szomorúak. Ráadásul ugye egyetlen bolt borította fel a megjelenés tervezetét.

 

Mindeközben egyes YouTube-videók már több milliós nézettséggel rendelkeznek, így a Santa Monica Studio fejlesztői kiadtak egy közleményt, amelyben arra kérnek mindenkit, hogy legyenek tekintettel azokra a rajongókra, akik nem akarják elrontani a játékot a spoilerekkel.

Arra kérünk, hogy legyetek tekintettel azokra a rajongóra, akik nem akarnak véletlenül spolieres tartalomba botlani, kerüljétek ezek megosztását” – írták.

 

Persze közben mindent megtesznek, hogy a kiszivárgott tartalmak lekerüljenek a netről, ez persze nem olyan egyszerű. Te kivárod a november 9-i megjelenést?

Ezt láttad már?

Néhány hét! – Kiderült, hogy mikor jön a The Last of Us sorozat az HBO Maxra

 

×