Eddig hibátlan a MOUZ teljesítménye.

Ahogy arról kedden beszámoltunk, torzsi és a MOUZ menetelése meglehetősen pozitív löketet kapott már a CS:GO Major első napján. A két győzelmet nem kell magyarázni, így kedden este már a továbbjutásért küzdhetett az ötfős alakulat.

A Valve egy ideje három részre osztja fel az ilyen típusú rendezvényeit. A 24 csapatosra nőtt Majorök Challengers állomásában a Condenders és Challengers csapatok küzdenek meg egymással, a legjobb nyolc csapat pedig a Legends állomásban folytathatja. Ehhez három győzelemre van szükségük, maximum öt meccset játszhat egy-egy alakulat. A Legends Stage-ben a Major legjobb 16 csapata esik egymásnak, hogy aztán végül kialakuljon a 8 csapatos rájátszás, a Champions Stage.

A MOUZ kiválóan vette a harmadik akadályt is, 2-1-re megverték a Fnatic csapatát!

A mérkőzések kezdete előtt a fogadóirodák közel egy szintre emelték a két csapatot, így számítani lehetett arra, hogy nem egy egyszerű 2-0-ról lesz szó. Vertigo-n a MOUZ esélyt nem adott a Fnatic csapatának, ám Infernón ezt vissza is kapták a KRIMZ vezette ötöstől. Így 1-1 állásról indulhattak neki a csapatok a legfrissebb kompetitív helyszínnek, Ancientnek. A MOUZ szerencsére nem viselte teherként a második pályán elszenvedett vereséget, így viszonylag könnyedén, 16-9-re be is húzták a mindent eldöntő meccset. Ez pedig bizony azt jelenti, hogy a Major első Legends Stage továbbjutója a MOUZ, mindezt hibátlan, 3-0-ás mérleggel vitték végig. 

Ha egy mozzanatot ki kellene emelni az összecsapásról, akkor egyértelműen a fenti jelenet lehet az, beszéljünk akár hazai, akár nemzetközi szurkolókról. Nem ritka egy-egy késelés a Majorön, ám torzsi Inferno első körében duplázni is tudott, a Twitch chat természetesen azonnal felrobbant és a Twittert sem kellett félteni.

Gratulálunk torzsinak és a MOUZ csapatának!

“Tudom, hogy jól fogok játszani!” – Torzsi interjú a CS:GO Major előtt

×