Egyre több felhasználónál okoz gondot a flash gránát.

A Warzone és Vanguard játékosok dolgát több bug is megnehezítette az év elején. A leglátványosabb ezek közül a Venum/démon textúra volt, mely teljesen ki is takarhatta az adott játékos teljes képernyőjét. Ahogy arra számítani lehetett, a Modern Warfare II sem ússza meg hibák nélkül. A játék komplexitása és frissessége miatt az elkövetkezendő pár hétben felkészülten várják a programozók a felhasználók által publikált hibákat, bugokat és glitcheket.

Hiába van belsős teszt, még egy 1000 fős QA csapatot sem lehetne hasonlítani több millió játékos, több millió eltérő körülményéhez. Úgy tűnik komoly kihívóra akadt a démon textúra a Modern Warfare II-ben, egyre többen számolnak be egy különös hibajelenségről.

Ezúttal egy másik dimenzióba kerülhetünk át!

Úgy tűnik, hogy mindezért a flash gránátokat okolhatjuk. Amint a fenti játékos belenéz a flashbangbe, azonnal átkerül a fekete-fehér látványvilággal kecsegtető állapotba. Hosszú másodpercekig nem lát semmit, egyedül a fegyver vonalait lehet kivenni a videóban. Szerencsére ellenfél nem volt a közelben, ám egy téttel bíró mérkőzésen, netán a Warzone 2.0-ban bizony ilyen hibákat nem engedhet meg magának az Infinity Ward.

Úgy tűnik, hogy több felhasználónál is jelentkezik a fenti hibajelenség, így nagy eséllyel az ünnepek után a fejlesztők ügyködhetnek a javításán. Nem véletlen, hogy a Warzone 2.0 és Season 1 startjára még várnunk kell, a programozók is tudták, hogy az első hetek a hibajavításról szólnak majd. A borítóképen a 2019-es Modern Warfare egyik ikonikus hibáját láthatjuk, van, ami nem változik. 

HIVATALOS: a Microsoft elárulta meddig marad PlayStation-on a Call of Duty!

×