Úgy tűnik ezúttal kiemelten figyeltek a visszajelzésekre.

Az elmúlt órákban már néhány szerencsés régió játékosait beengedték a Call of Duty: Modern Warfare II szerverei. A hazai játékosoknak a reggeli időszakot érdemes becélozni, PC-n például pontban 6:00 órakor nyílnak majd ki a multiplayer mód kapui. Ez a néhány óra azonban bőven elég volt arra, hogy rövidtávú tapasztalatokat lehessen levonni a játékosoknak.

Szerencsére ezek nagy részét Twitteren, illetve más közösségi oldalakon is megosztották, így a CharleINTEL csapata össze is gyűjtötte a legfontosabb információkat. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők ezúttal kiemelten odafigyeltek a felhasználók visszajelzésire. A TPP/TPS nézettel kapcsolatos változásokat már ismertettük, ám szinte minden kritizált területen csiszoltak a fejlesztők.

Nézzük is a legfontosabb változásokat!

Láthatóság

A felhasználók a béta alatt erősen kritizálták a játék láthatóságát. Rengeteg esetben nehéz volt megkülönböztetni ellenfeleinket csapattársainktól, mely kellemetlen szituációkat idézett elő. Mostantól az ellenséges játékosok feje felett egy piros négyszöget láthatunk, illetve a minimap is javult.

Mozgás és hangok 

A felhasználói visszajelzések alapján a karakterünk mozgása sokkal finomabb lett, érezhetően javítottak ezen téren is az Infinity Ward munkatársai. A lépések hangja is fejlődött, jobban megkülönböztethetjük egymástól az egyes játékosokat.

Az elkövetkezendő napokban biztos bővül majd a fentihez hasonló hibajavítások, finomítások száma. Sajnos több bugba is beleszaladtak a játékosok az első pár órában, így bizony azon sem kell majd meglepődni, hogy az első időszakban akár hetente többször is érkezhetnek hotfix jellegű frissítések.

Te készen állsz már a MW II startjára?

Így készülhetünk fel a WZ 2.0 és MW II első szezonjának érkezésére

×