A közösség örömmel fogadta a finomítást, szükség is volt rá.

A szeptember közepi Call of Duty NEXT eventen alaposan meglepték a felhasználókat a fejlesztők. A Warzone, DMZ bejelentések mellett olyan Modern Warfare II újdonságokat is lelepleztek a béta érkezése előtt, melyre nem is biztos, hogy sokan számítottak. Ezek közé tartozott a TPS kameranézetet támogató módok megérkezése, melyet már a tesztidőszak alatt kipróbálhattak a játékosok.

Nem volt rossz ötlet, ám a megvalósítás szerintünk is hagyott némi kívánnivalót maga után. A karakterünk az ADS gomb lenyomása után azonnal FPS nézetbe váltott, így a tűzpárbajok során máris elveszett a friss fejlesztés varázsa. Ha simán, célzás nélkül szerettünk volna lőni, akkor pedig eszméletlen módon szórt a fegyver, így az sem volt megfelelő opció.

A fejlesztők szerencsére figyeltek a visszajelzésekre, változik a TPS mód!

Pár órája élesedett egy Instagram bejegyzés, melyben egy fontos változásra hívták fel a figyelmünket az Activision mérnökei. Az október 28-ai megjelenésre alakítottak az ADS mechanikáján, mely sokkal kellemesebb lehet majd. Ezentúl csak akkor vált át FPS nézetünkre a karakterünk, ha 4x vagy annál nagyobb Scope-ot szereltünk fel a fegyverre. Ellenkező esetben maradunk TPS-ben, de immár pontosan fogunk darálni. Ez talán a lehető legjobb megoldás, amit ki lehetett hozni a bétás tapasztalatokból. A játékosok meg is lepődtek, hogy a programozók ilyen szinten hallgattak a közösségre, így nem meglepő, hogy kimondottan pozitív fogadtatást kapott a bejegyzés.

Te adsz egy esély a TPS nézetnek?

A héten indul a móka – Mindent a COD: MW II Early-Access kampányról

×