2021 augusztusa után végre ismét friss információkkal gazdagodtunk.

2021 augusztusában került fel egy videó YouTube-ra, mely meglehetősen érdekes információkat tartalmazott a Last of Us Part II fájljaival kapcsolatban. Nyílt titokként kezelte mindenki, hogy a második részhez terveztek egy multiplayer módot is a fejlesztők, melyet végül valamilyen oknál fogva kihagytak a végleges verzióból. A fenti videóban ennek próbált utánajárni egy lelkes adatbányász, a keresését pedig nem várt siker koronázta.

Szinte minden klasszikus BR elem ott volt már a fájlokban. A tárgyak, páncélzatok, földön található lootok mellett iránytű, emote menü vagy éppen az élő játékosokat számláló funkció is mind a játék részét képezte. Sőt, még egy térképrészletet is sikerült kihámozni. Már akkor is két lehetőség merült fel a friss információk alapján. Az egyik az, hogy fejlesztők még a játék kiadása előtt elkaszálták a projektet, csak elfelejtették kipucolni a szemetet. A másik lehetőség pedig értelemszerűen az, hogy valamikor BR móddal bővülhet majd a népszerű játék.

Úgy tűnik, hogy a Naughty Dog életet lehelne a projektbe, ráadásul ingyenes formában!

A GamingLeaksAndRumours subreddit egyik felhasználója lett figyelmes egy Naughty Dog által publikált álláshirdetésre. A Last of Us szó konkrétan nem került kiírásra, ám az igen, hogy egy free-to-play multiplayer címhez keresnének munkatársakat. A követelményeket is ehhez lőtték be a készítők, egyértelmű, hogy komoly iparági múlttal büszkélkedő jelentkező kaphatja csak meg a Senior Producer állást. A fenti szivárgások és a friss információk alapján a Naughty Dog nem dobta el teljesen a The Last of Us univerzumában játszodó, multiplayer játék kiadását. Remélhetőleg jövőre már részletesebb információkat is kaphatunk. 

Forrás: Gamingbible 

Ez brutális lesz! – Új, kőkemény gameplay a God of War: Ragnarökből

×