Nem a földről indíthatjuk őket.

Sokan várták a Fortnite keddi frissítését, mely ezúttal csak egy mezei Content Update volt. Nem véletlenül, hiszen a fájlok és a küldetések alapján úgy tűnt, hogy viszontláthatjuk az ikonikus repülőgépeket a szigeten. 15:00 órakor az Epic Games megnyomta a bizonyos piros gombot, ám a közösségnek ezúttal csalódnia kellett.  Csak nem akartak megjelenni a járművek a pályán, a leakerek is mélyen hallgattak.

Pár órán belül aztán kiderült, hogy a fejlesztők nagy eséllyel meggondolták magukat. Kicserélték a héten élesedő küldetések listáját, repülők helyett pedig Crash Pad tárgyakkal szórakozhatnak a játékosok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne térhetnének vissza X-4 Stormwingek, sőt, a napokban ismét kiszivárgott egy videó a repülőkről.

The upcoming Airplanes will spawn on top of the "Runway" Mini-POIs around the map ( by me – @KOOOOOOMAR ) from FortniteLeaks

Lebegő kifutókat kaphatnak az ikonikus járművek!

A fenti videót a szintén veterán leakernek, Kooooomarnak köszönhetjük. Jól látható, hogy az Epic Games saját kifutópályákat is tervezett a repülőkhöz, így garantáltan vissza fognak térni. A Fortnite v22.30-as frissítése máris átkerült a Staging szerverekre, azaz jövő hét kedden már a felhasználók gépeire is megérkezhet majd. Sokan reménykednek, hogy az üzemanyaggal nem törődő változatok térnek vissza, ám erre egészen kevés esélyt látni, túl OP lenne pl. rotálásnál. A hivatalos visszatérésig természetesen érdemes pletyka szinten kezelni a repülőgépek újbóli debütálását, ám a fenti videó alapján a fejlesztők is nagyon várják már.

Félhet a Twitch és a Discord is? – Komoly szereplő érkezik a piacra

×