Ha nincs kedved szöszölni, mutatjuk: erre keresd az értékes cuccokat rejtő páncélszekrényeket az El Sin Nombre és az Alone küldetésekben!

Ha a türelmetlenebb gamerek közé tartozol, alább segítünk megtalálni és feltörni a múlt héttől hozzáférhető Modern Warfare 2 eldugott páncélszekrényeit. A Call of Duty sorozat várva várt új darabja október 28-tól érhető el mindenki számára, de

a korai hozzáféréssel rendelkező játékosok már napok óta tolják,

és néhányuk megosztotta két küldetés három széfjének helyét, illetve kulcsait – vette észre a The Gamer. Az alábbiakban kizárólag ezeket az apró részleteket spoilerezzük el, szóval ha felkészülten várnád az MW2 e heti premierjét, kockázatmentesen folytathatod a cikket.

Forrás: ActiVision

FONTOS: a kódfejtésbe csak azután tudsz belevágni egyáltalán, ha teljesíted a „Gentleman Thief” kihívást.

Megvan? Akkor mutatjuk mire mész vele – itt találod az eldugott széfeket:

1. El Sin Nombre

Ebben a küldetésben egy széfet kell megkeresned: Diego második emeleti szobájában, a szekrényben található. Ide többféleképpen tudsz eljutni, de a legbiztonságosabb út a teraszon át vezet (miután felvetted a maszkot Alejandro-tól), különben jó sok őrt kell felkoncolnod menet közben.

Érdemes kinyitni*, mert egy Lockwood shotgun és néhány páncéllemez a jutalom.

2. Alone

Erre a küldetésre nem sokat kell várnod – rögtön az El Sin Nombre után jön, és az egységtől elszakadt Soap-pal kell felkutatnod néhány kritikus fontosságú felszerelést. Ehhez szükséged lesz a helyszín állványba szorított shotgun-jára (szabadítsd ki!), aztán fel a lépcsőn és be a balra lévő szobába (az ajtó nyitásához kraftolj egy Pry Tool-t)!

Ebben a széfben* később lényegessé váló hangtompítós pisztolyt, dobókést és készpénzt találsz.

3. Alone

A harmadik páncélszekrény felkutatását már csak azért se hagyd annyiban, mert a benne lévő fegyvert jó eséllyel sehol máshol nem tudod felhajtani a kampányban! Ahhoz, hogy eljuss a 2-es pontban írt szobából az utolsó széfhez, menj ki az épületből, majd be az autószerelő műhelybe (El Maistro). A kódot* az asztalon hagyott laptopból tudod kinyerni, majd irány a bal oldali iroda!

Kellemes meglepetés: a széf* a játék alighanem egyetlen íjpuskáját rejti!

*a kód:

  • 1. El Sin Nombre – 02-02-19 (Lazar Salgado portréján dugták el)
  • 2. Alone – 10-10-80 (a szobában lévő naptárra vésték fel)
  • 3. Alone – 37-60-80 (ahogy írtuk: a laptopból csenheted el)

Videón egyszerűbb? Tessék:

 

Konzollal készülsz az MW2 rajtjára? Van hozzá néhány tippünk:

Ez jár pluszban, ha PlayStation-ön játszod a Modern Warfare 2-t

 

×