A PlayStation-játékosok továbbra is kapnak némi extra tartalmat a Call of Duty-hoz, szóval megéri a konzolon megvenni a Modern Warfare 2-t.

Az Activision és a Sony partnersége még mindig érvényes, így a PlayStation játékosok olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, amit az Xbox- és PC felhasználók nem.

Íme minden, amit a PlayStation játékosok extrában kapnak a Modern Warfare 2-ben.

Annak ellenére, hogy a Microsoft éppen az Activision-Blizzard felvásárlásán dolgozik, a PlayStation és a Call of Duty marketingpartnersége továbbra érvényes. Korábban a PlayStation-játékosok exkluzív módokhoz, PS Plus Combat Packekhez, több lehetőséghez és extra party XP-hez jutottak. Természetesen most is érdemes lesz PS-en megvenni a játékot, legalábbis ha fontosak neked az alábbi tartalmak.

Extra szintek a Battle Pass-ban

Bár ez nem nagy előny a játékban, tény hogy aki PlayStation-re rendeli elő a Vault Editiont, az több szintet kap alapból a Battle Pass-ban, mint a PC és Xbox játékosok. A Vault Edition 50 szintet ad neked a Battle Pass-ban (a Vault Edition esetében), de aki PlayStation-ön játszik, további 5-öt kap. 55 szint tehát alapból kész.

PlayStation-exkluzív Oni Operator

Nem kell viszont megvenned a Vault Editiont, hogy exkluzív PlayStation extrát kapj. A PlayStation Store előrendelői megkapják a Hiro ‘Oni’ Watanabe operátort, valamint a hozzá tartozó fegyver Blueprintet.

Oni egy „harcos, aki egy szamuráj klán leszármazottja”. Öltözéke egyrészt modern katonai felszerelést tükröz, másrészt szamuráj kiegészítőkkel lesz látványosabb és menőbb.

Meddig?

Úgy tűnik, hogy a PlayStation-exkluzív Modern Warfare 2 tartalmak csak egy évig lesznek exkluzívak, mivel az Activision megerősítette, hogy a PlayStation-játékosok olyan bónusztartalmakat kapnak, amelyek 2023. október 27-ig nem érhetők el más platformokon.

Azt láttad, hogy már most bannoltak csalókat a játékból?

A Modern Warfare 2 béta alatt is osztották a bannokat – Íme, hány csaló repült eddig

 

×