HYPEX-nek köszönhetjük ezúttal is a leaket.

Az elmúlt hetekben ismét egyre többet hallhatunk a Fortnite UEFN / Creative 2.0 fejlesztéséről. A játékosok és a leakerek is a Creative 2.0 nevet aggadták rá, holott sokkal több lesz annál. Míg a régi mód játékon belül adott viszonylag szabad kezet, addig a hamarosan megérkező változat már jóval túl mutat majd ezen. Kis túlzással egy Epic által átszabott Unreal Engine 5 fejlesztői környezetet kapunk, melyet használva csak a fantáziánk szabhat határt.

A legfőbb tulajdonságokat pár nappal ezelőtt már összegyűjtöttük. A belsős szerverek azóta többször is frissültek, így egyre nagyobb arra az esély, hogy november, december környékén megérkezhet a játékosok számítógépére a fejlesztői eszköz. A konzolos felhasználók szomorkodhatnak, hiszen szinte 100%, hogy soha nem kapják ők meg a Creative 2.0-t.

Kiszivároghatott az első screenshot!

 

HYPEX pár órával ezelőtt publikált néhány screenshotot. Jól látható, hogy az újdonság nem feltétlenül lesz annyira felhasználóbarát, mint a jelenlegi Creative. Néhány korlátozás azonban továbbra is megmarad majd:

  • A sziget által használt memória 100 MB-ban lesz limitálva
  • A szerkesztőben láthatjuk a különféle eszközöket
  • Importálhatunk saját propokat, modelleket és textúrákat
  • Az Epic Games is bőséges felhozatallal látja el a programot
  • Teljes mértékben formálhatjuk a szigetet, annak kialakítását és a vizet is

Az Epic Games várhatóan a 22.40-es verzióban, november közepén élesíti majd az újdonságot, ám a hivatalos bejelentésig érdemes pletykaként kezelnünk az időpontot.

Ne parázz! – NEM lesz PS5-exkluzív a Silent Hill 2 Remake, Xboxra is jöhet

×