Az arany változat sem okoz ezúttal csalódást.

A Modern Warfare II multiplayer módja október 28-án startol el. Az előrendelők csak a single kampányt vihetik végig, így a többjátékos összecsapásokra nekik is várniuk kell még. Vannak azonban akiket az sem akadályoz meg, ezek pedig az adatbányászok, akik sok értékes és érdekes nyomra bukkantak pár óra alatt a friss fájlokban. Rengeteg az utalás a Warzone 2 / DMZ játékmódokra is, de a Modern Warfare II is tartogatott még meglepetéseket.

November közepén érkezik a Warzone, melyben sokkal kevésbé kapnak hangsúlyos szerepet a loadoutok. Ennek ellenére a Gunsmith felület alatt összepakolt fegyvereket megvásárolhatjuk majd, így bizony a grind most sem maradhat el. A játékosok a camo-k feloldásáról sem szívesen mondanának le a szintezés közben, úgy tűnik, hogy meglehetősen kellemes textúrákat oldhatnak majd fel.

Nézzük is a három kiszivárgott Modern Warfare II Mastery Camo-t!

Gold

Platinum

Dark Matter

Néhány arany fegyverrel találkozhattunk már a kampányban, ám a Platinum és Dark Matter textúrákat csak az adatbányászoknak hála láthatjuk először. Papíron négy Camo-t szerezhetünk meg, ám a negyedik, „Space Camo” változatról még nem szivárogtak ki képek.

A felhasználók elégedettek az arany textúrákkal is, sokkal inkább a Call of Duty 4 vagy Black Ops színezésre hajaz, mintsem a sokat kritizált Modern Warfare 2019-es változathoz. A Camo kihívások sem tartogatnak meglepetést, továbbra is öléseket, fejlövéseket és egyéb, különlegesebb eliminálásokat kell végrehajtanunk a feloldásukhoz.

Mit szólsz a Camo-khoz?

Lélegzetelállító videón a Resident Evil 4 Remake: annyira élethű, hogy cenzúrázni kellett!

×