Jól ledöbbentünk, amikor megláttuk a játékból közzétett videót és képeket: régről ismerős, miközben friss és vadonatúj az egész!

A Resident Evil 4 Remake teszteléséből származó felvételek annyira élethűek és brutálisak lettek, hogy a videót megosztó oldal kénytelen volt helyenként kikozmetikázni a képet. A végső játék a korhatár-besorolása nyilván 18+ lesz, de szinte a screenekre is rácsaphatnánk.

Nem számítottunk rá, hogy a 2005-ös eredeti game új ruhája ennyire élénk, részletes és vérmocskosan káprázatos lesz.

Forrás: VGC

A játék a már-már tökéletes látványtól függetlenül nagyon hűséges feldolgozás – állítja a tesztelési lehetőséget szerző VGC. Azt írják, a korábbi Resident Evil-feldolgozások alapján nem reméltek ennyire történethű, mégis döbbenetesen friss és korszerű újjászületést.

Forrás: VGC

Alighanem a Capcom már korábban is látott REengine technológiájának gyöngyszeméhez van szerencsénk:

a részletesség fényévekkel haladja meg a 2005-ös Resident Evil 4-et.

A néhány órás tesztelés után megjelent kritika ujjongva állapítja meg, hogy amíg számos korábbi remake simán feláldozta a forrásanyag hangulatát az ultrarealisztikus látvány oltárán, itt az első pillanattól kezdve világos, tartották magukat az eredeti szellemiséghez – még a jellegzetes akasztófahumort is megőrizték!

 

A Resident Evil 4 Remake várhatóan 2023. március 24-én jelenik meg PlayStation 4-re és 5-re, Xbox Series X-re és S-re, valamint Windows PC-re.

Baromi élethű lett, de van amitől konkrétan hányni is lehet:

Beájulnak a nézők ettől az új horrortól: mentőt is kellett hívni a moziba!

 

×