Nem kevésbé legendás színész helyére lép a Han Solo-t és Indiana Jones-t halhatatlanná tevő Ford, aki nélkül most már nincs nagy filmes franchise.

Idén múlt 80 éves Hollywood legnagyobb legendáinak egyike, aki most úgy döntött, hogy nem elég öreg még egy nagy filmes univerzum meghódításához. Mondjuk, ha őt kérdeznénk, valószínűleg azt mondaná, nem így akart részévé válni a Marvel világának, mert

egy közelmúltban meghalt másik színészisten helyét veszi át az Ötödik Fázis produkcióiban.

Forrás: CBR

A The Hollywood Reporter megerősítette: Ford mindjárt két filmre írt alá szerződést az MCU-val: a Captain America: New World Order-ben és a Thunderbolts-ban fogja alakítani Thaddeus ‘Thunderbolt’ Ross karakterét. A tábornokot az eddigi mozikban (A hihetetlen Hulk, Amerika Kapitány: Polgárháború, Bosszúállók: Végtelen háború, Bosszúállók: Végjáték, Fekete Özvegy)

a márciusban elhunyt William Hurt játszotta.

Forrás: Marvel

Hurt kilenc évvel volt fiatalabb a megállíthatatlannak tűnő Harrison Fordnál, aki ezek szerint MCU-s főszerepet is bezsebel, a Thunderbolts-szal, ami várhatóan a hadsereg parancsnokának eredettörténetét meséli el.

Minden idők Egyetlen Han Solo-ját a képregényes kitérő előtt még láthatjuk a Paramount+ 1923 című western-sorozatában, valamit az Apple TV+ tízrészes Shrinking-jében, ami egy pácienseivel hirtelen túl őszintévé váló pszichoterapeuta sitcom-ja lesz. És akkor még ott a 2023. június 30-án érkező, egyelőre cím nélküli Indiana Jones 5, amit tavaly (!), 78-79 évesen forgatott le. Állítólag 50 kilométeres kerékpár- és gyalogtúrákkal erősített a szerepre, napi szinten.

Mi a titka? NAGYON jól rajtolt:

45 éves a filmtörténelem és a popkultúra egyik legfontosabb filmje, a Star Wars

 

×