Nagy neveket tesz ingyenessé az Epic Games a jövő héttől: két új megjelenés az áruházban, és az egyik mindjárt több gamet tartalmazó csomag – nézzük!

A jövő héten is érdemes lesz kibontani az Epic Games ajándékcsomagját, hiszen egy fantasy klasszikusből rögtön egy bundle érkezik, de megkapod egy posztapokaliptikus franchise harmadik darabját is, ami lényegében alapművé nemesedett az akciójátékok között.

Evoland Legendary Edition

Ezzel mindjárt két játékot is ingyen nyom a kezedbe az Epic! Az Evoland: A Short Story of Adventure Video Games Evolution egy kultikus RPG videojátékok ihlette ínyencség, ami a teljes monokróm megjelenésből változik látványos 3D menőséggé – azzal párhuzamosan, ahogy a karaktered fejlődik.

A bundle tartalmazza még az Evoland II: A Slight Case of Spacetime Continuum Disorder-t is, ami elődjéhez hasonlóan fejlődő grafikával köti le a figyelmed: a játékmenet egésze alatt folyamatosan javul a látvány, amihez az időutazós fantasy-sztori is vicces-kellemesen passzol!

Fallout 3: Game of the Year Edition

A Bethesda zseniális disztópiáját aligha kell bemutatni, ugye? A jövő héten az Epic-nél is megjelenik, és rögtön egyhetes ingyenes időszakkal nyitja a pályafutását!

 

A 2008-as game óriási világsiker volt, és még ma is megállja a helyét. Alkoss saját karaktert és küzdj a túlélésért egy lenyűgöző nyílt világban, ahol minden percben halálos veszély leselkedik rád!

Az Evoland bundle a Steam-en 20 euródba (kb. 8500 forint) kerülne, míg a Fallout 3 jelenleg ott is nagyon akciós, ám ha tudsz egy kicsit várni, október 20-án este 5-től egy héten át töltheted, és örökre a tiéd lehet, ingyen, az Epic Games Store-ból!

Addig is ezeket kapod náluk ajándékba:

Akciófigyelő | INGYEN kapsz egy túlélőhorrort és egy hiphopra lazulós roguelike-ot

 

×