Ezúttal az Epic Games által kevésbé favorizált réteg járhat jól.

Az Epic Games a Fortnite Chapter 1 időszakában rengeteg exkluzív skinnel jelentkezett. A legikonikusabb talán a Samsunggal közös Galaxy skin volt, de itt még nem merültek ki a kollaborációk. Kaptunk Twtich ihlette vagy épp konzol exkluzív skineket, de a Honor két telefonja is egyedi outfitekkel próbálta csábítani a gamer játékosokat. Aztán az utóbbi időszakban ezek száma meglehetősen megcsappant, ha a PlayStation Plus csomagokat nem számoljuk, akkor a legutóbbi ilyen a 2020-as Switch Wildcat Bundle volt.

Ennek is már két éve, az Epic Games tudatosan válthatott modellt. Többször előfordul, hogy egy-egy képregény vagy épp in-game verseny után pár hétig exkluzív néhány szett. Az adott időtartam lejárata után azonban mindenki számára szabadon megvásárolhatóak lesznek az Item Shopban.

Úgy tűnik, hogy egy Xbox exkluzív csomag érkezhet hamarosan a játékba!

A fenti képen látható Glider Hunter Pack először nem is tűnt különlegesnek, azt hitték az adatbányászok, hogy egy egyszerű, pénzért vásárolható csomagról beszélünk. Az elmúlt napokban azonban kiderült, hogy a legnagyobb eséllyel Microsoft Store / Xbox konzol exkluzív skin bujkál a fájlokban. A Bundle az alábbi tárgyakat tartalmazza:

  • Huntmaster Saber Outfit – Stílusokkal
  • Saber’s Fang Pickaxe – Stílusokkal
  • The Hunt Begins Wrap
  • 1,000 V-Bucks

A legnagyobb kérdés, hogy a PS Plus csomagokhoz hasonlóan csak „simán” platformfüggő lesz az aktiválása, vagy netán konzolt/kontrollert kell vásárolnunk a beváltásához. Remélhetőleg hamarosan bővebb, hivatalos információt is kaphatunk az újdonságról.

Akciófigyelő | INGYEN kapsz egy túlélőhorrort és egy hiphopra lazulós roguelike-ot

×