Indulhat a rettegés.

Ahogy arra az adatbányászok kiírásaiból már számítani lehetett, szerda délután ismét frissítés érkezik a népszerű FPS lövöldéhez. A fejlesztőket az utóbbi időszakban nem érheti panasz, hiszen az elmúlt 10 napban három hotfixet is kaptak a játékosok. Az más kérdés, hogy a legfontosabb hibát továbbra sem tudják orvosolni.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk!

 

A Y7S3.2.1 frissítés szövege első körben biztató volt, hiszen kifagyásokról esett szó, ám a mondat második fele hamar elvette a játékosok kedvét. A fejlesztők a headgear és uniform szekciókban tapasztalható FPS csökkenést és fagyást orvosolták, nem az általánosan jelentkező, rengeteg felhasználó életét megkeserítő problémát. Úgy tűnik, hogy arra még mindig várnunk kell, valószínűleg valamilyen komolyabb bug állhat a háttérben.

Elstartol a Doktor’s Curse esemény is

Az Operation Ember Rise ideje alatt élesedett a Rainbow Six egyik limitált idejű eventje, mely a Doktor’s Curse nevet viselte. Ahogy azt sejteni lehet, a fejlesztők Halloween alkalmából sütötték el annak idején és 2021-ben is. Ezúttal sem lesz ez másképp, már csütörtök délutántól indulhat a rettegés. Egészen november első napjáig élvezhetjük a módot, illetve a régebbi és friss kozmetikai tárgyakat.

A frissítés az alábbi időpontokban zajlik majd:

  • Xbox: 09:00 ET/ 13:00 UTC – Hazánkban 15:00 óra
  • PlayStation: 10:00 ET / 14:00 UTC – Hazánkban 16:00 óra
  • PC és cloud streaming platformok: 11:00 ET / 15:00 UTC – Hazánkban 17:00 óra

Várhatóan minden platformon 60 perces szerverleállást tapasztalhatunk majd, így nem kell megijedni, ha frissítés után nem tudunk becsatlakozni a szerverekre egyből.

Ez lehet a megoldás a Rainbow Six Siege FPS problémáira

×