Többen is pozitívan jeleztek vissza a kipróbálása után.

A Y7S3 megjelenésével rengeteg újdonság érkezett a Rainbow Six Siege-be. Ahogy az lenni szokott, a nagyobb frissítések mindig több hibát hoznak magukkal, mint egy-egy kisebb javítócsomag. Ezek egy részét a fejlesztők már orvosolták a Y7S3.1 nevet viselő update-ben, ám talán a legtöbb PC-s felhasználót érintő, roppant idegesítő jelenségre még nem sikerült megoldást találniuk.

Szerencsére a Reddit népét és a R6 felhasználókat nem kell félteni, többen is próbálkoztak különféle módszerekkel az elmúlt hetek folyamán. A hibajelenség 2-10 másodpercenkénti FPS dropokat okoz olyan gépeken is, melyeken a 300-600 FPS sem lenne elképzelhetetlen.

[SOLUTION?] Possible fix for game freezing for 2-5 seconds every 20-25 seconds and ping spiking to 300+ from Rainbow6

Úgy tűnik, hogy felbukkant egy megoldás, mely a felhasználók jelentős részénél működik!

A fenti Reddit bejegyzés két napos, a kommentek alatt és a szerző privát üzeneteiben többen is megerősítették a működését, ám sajnos ez sem vált be mindenkinél. Ennek ellenére mindenképp megérhet egy próbát, hiszen rosszabb már nem igazán lehet a Rainbow Six Siege működése. Az első fontos dolog, hogy meg kell keresnünk a játék .exe fájlját:

  • Steam esetén ez alapértelmezetten: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
  • Ubisoft Connect esetén pedig:  C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Ekkor nem kell mást tennünk, mint jobbklikkel kattintani a RainbowSix.exe fájlon, majd a kompatibilitási fülön bepipálnunk a futtatás rendszergazdaként opciót. Remélhetőleg a felhasználók részénél orvosolja addig a problémát, míg a fejlesztők nem jelentkeznek egy univerzális megoldással.

Beteg skinek érkeznek:

Beteg skinekkel érkezik a Doktor’s Curse – Ekkor startol el az esemény

https://leet.hu/vga-kartyak/

×