A brit popkultúra rajongói örülhetnek ezúttal.

Az elmúlt években az Epic Games bebizonyította, hogy a Fortnite jelenleg a kollaborációk legnagyobb gyűjtőhelye a játékiparban. Szinte mindenki része akar lenni a cég battle royale játékának, beszéljünk konkurens stúdiókról, autógyártókról vagy épp divatcégekről. Ezért nem is lepődünk már meg, ha Ferrari, Balenciaga vagy épp God of War outfiteket találunk az Item Shopban. Úgy tűnik, hogy ezúttal egy hatalmas rajongótáborral rendelkező, ikonikus sorozattal bővülhet a játék repertoárja.

Érkezhet egy nagyszabású Fortnite x Doctor Who együttműködés!

Ki vagy, doki? (Doctor Who) 1963 óta műsoron levő, a BBC által készített brit televíziós sci-fi sorozat. A sorozat egy rejtélyes, földönkívüli időutazó kalandjairól szól, aki magát a „Doktornak” nevezi. TARDIS (Time And Relative Dimensions In Space) nevű időgépével tett utazásai során kísérőivel együtt bejárja az időt és a teret, különféle problémákat (a legtöbb epizódban, habár nem kizárólag, agresszív földönkívüliek okozta vészhelyzeteket) megoldva és kalandokba keveredve.

A közösség kimondottan várja az együttműködést, hiszen rengeteg potenciál lehet a kozmetikai tárgyak listájában. A fenti tweet alapján nem merül ki egy-egy sprayben a kollaboráció. Kötelező eleme lehet a szettnek egy TARDIS glider, ahogy a végtelen stílussal felruházott Doktor Outfit is hatalmas sikert arathatna az Item Shopban. Egy Doctor Who tematikájú Creative pályát már kaptunk 2022-ben, ám magasabb fokozatba kapcsolna a BBC és az Epic Games. A pletykák alapján még erősen kezdeti állapotban van az együttműködés ezen része, így nagy eséllyel csak 2023-ban debütálhat.

Rengeteg játékot fordítottak le – ezek a legújabb magyarítások, de készül egy csodás szinkron is!

×