Régóta pletykálják, akár már heteken belül megérkezhet.

Alig 9 nap van hátra a Valorant jelenlegi szezonjából, mely nem tartogatott sok izgalmat. Ezúttal nem érkezett sem új pálya, sem új Agent, a fejlesztők tudatosan a jelenlegi felhozatalra koncentráltak. Több ügynökhöz is hozzányúltak a Riot Games mérnökei, ahogy néhány fegyveren is eszközöltek változásokat.

Az már a játék kezdeti szakaszában kiderült, hogy a Riot Games a Valorant történetszálát Episode-okra osztja fel, melyek 3 Act-et foglalnak magukban. A jelenlegi epizód a DIMENSION nevet viseli, október végén érkezhet az utolsó felvonás. Úgy tűnik, hogy a kompetitívebb beállítottságú játékosok duplán örülhetnek. A potenciálisan érkező új ügynök mellett egy régóta pletykált funkció is megérkezhet.

A Fortnite útjára léphet a Valorant: hamarosan érkezhetnek az in-game kupák.

Az Epic Games battle royale játékában és a Rocket League-ben is találkozhatunk heti, napi szintű kupákkal. Fortnite-on belül komoly pénznyeremény is ütheti a markunkat, míg Rocket League-ben kozmetikai tárgyakat zsebelhetünk be. Azt még nem tudni, hogy a Riot Games pontosan mit tervez, az alábbi dolgok azonban biztosak:

  • A ligák segítségével pontokat szerezhetnek a játékosok, a legnagyobb kérdés, hogy mire lehet ezeket majd használni
  • Lesz szintkövetelmény, így remélhetőleg nem lepik el azonnal smurfök ezeket a mérkőzéseket
  • Különféle „rangokba”, divíziókba kerülnek majd a résztvevő játékosok
  • Korábban már kijelentette a Riot Games, hogy komoly kompetitív előmenetelre számíthatnak a legjobb játékosok, csapatok. Nagy eséllyel az új funkció ebben is segíthet majd.

A korábbi leakek alapján teljesen a játékon belül kerül implementálásra a fenti rendszer. Ennek köszönhetően pár gomb lenyomásával részt vehet bárki a megmérettetéseken, nem kell különféle külsős programokkal, weboldalakkal szórakozni.

Nagy bajban az Intel tulajdonosok? – Kritikus információk szivárogtak ki

https://leet.hu/vga-kartyak/

×