Az Apple ráadásul azt kérte a tulajdonostól, hogy titkolja el az esetet. Erre persze nem volt hajlandó, amit meg is értünk.

Érdekes történetet osztott meg nemrég egy Apple Watch Series 7 felhasználó. Elmondása szerint az eredetileg 2021-ben megjelent készülék túlmelegedett, majd végül felrobbant. Természetesen a tulajdonos azonnal felvette a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálattal, akik vizsgálják, hogy mi történt – írja a 9to5mac.com.

Ám az Apple megpróbálta elérni, hogy a felhasználó hallgasson a történtekről.

A tulajdonos csuklóján viselte a készüléket, amikor észrevette, hogy a szokásosnál sokkal melegebb. Aztán látta, hogy az Apple Watch hátlapja megrepedt, jött az értesítés is, hogy a magas hő miatt le kell állnia. Azonnal felhívta az Apple Supportot, ahol folyton máshoz kapcsolták át. A hívás során semmilyen megoldást vagy tanácsot nem kapott, csak azt mondták neki, hogy ne érintse meg az órát, amíg nem kap visszajelzést a cégtől.

 

Másnap reggel azonban a helyzet tovább fokozódott. Chance Miller arra ébredt, hogy az Apple Watch még mindig meleg, és már betört a kijelző. Amikor képeket akart készíteni róla, jöttek a ropogó hangok, majd a készülék felrobbant, Chance pedig kidobta az ablakon. A kanapén is égési nyomok maradtak.

Az Apple ügyfélszolgálata ezután azt mondta, hogy prioritást élvez az ügye, kivizsgálják, hogy mi történt. A legszebb a történeben az, hogy megpróbálták rávenni, hogy hallhasson az ügyről. Chance viszont úgy gondolja, mindenkinek tudnia kell róla, hogy ne kerüljön más is hasonló helyzetbe.

Ezt láttad már?

A harmadik szereplő? – Így teljesít külsős teszteken a két legerősebb Intel videókártya

 

×