A Warzone guru, WhosImmortal bemutatott egy loadoutot egy kevésbé elismert Cold War AR-hez, ami elég szép sebzésre képes a legutóbb frissítés nyomán.

Bizony, bizony, a Warzone Season 5 Reloaded egy korszak végét jelenti. Ez lesz ugyanis az utolsó nagy frissítés, mielőtt a Raven Software rátér a Warzone 2-re. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Warzone korábbi része ne kapna frissítéseket, de nagy újdonságokra már nem lehet számítani. Az utolsó frissítésben azonban a fejlesztők még átalakították a fegyvereket, amiről már írtunk is egy jó kis összefoglalót. Az ismert Warzone tartalomgyártó, WhosImmortal elkezdett kísérletezni néhány fegyverrel, így derült ki, hogy hogy egy bizonyos Cold War AR most tökéletes választás Rebirth Islandre.

Közepes hatótávon belül kiváló választás most ez az EM2 loadout.

Ha nem szeretsz annyira a streamerekre és tartalomgyártókra hallgatni, akkor az is elég jó indok lehet, hogy a WZRanked szerint az EM2 rendelkezik a legmagasabb KD-aránnyal a játékban, annak ellenére, hogy csak 0,3%-os arányban választják a játékosok.

Legjobb EM2 loadout a Warzone Season 5 Reloaded során

Kiegészítők

  • Muzzle: Agency Suppressor
  • Barrel: 25.8″ Task Force
  • Optic: Axial Arms 3x
  • Underbarrel: Field Agent Grip
  • Magazine: 40 Rnd

Azért hogy a fegyver erős TTK-val rendelkezzen, WhosImmortal loadoutja maximalizálja a fegyver sebzését, és megpróbálja kompenzálni az erős visszarúgást. Az EM2 mellett javasoljuk az Overkill perk használatát. Ez rendkívül sokoldalú loadoutot hoz létre, ami igen sok killt képes összehozni. Ennek bizonyítására itt egy videó. A lényeg 6:22-nél kezdődik.

 

Noha számtalan SMG áll rendelkezésre a játékban, WhosImmortal szerint a Marco 5, az MP40 és az Armaguerra 43 is remek választás. Nincs más hátra, minthogy te is kipróbáld a játékban!

A teljes fegyverátalakítást láttad már?

Az utolsó nagy balanszolás? – Több mint 30 Warzone fegyvert nerfeltek és buffoltak a fejlesztők

 

×