A Ubisoft Singapore egyszerűen nem tudja kihozni a kalózhajót a kikötőből.

A Skull & Bones, a Ubisoft Singapore nyílt világú kalózkalandja úgy tűnik, többet késik, mint azt gondoltuk. Bár korábban az volt a terv, hogy idén novemberben már kihajózhatunk, várnunk kell 2023-ig.

Az új megjelenési dátum 2023. március 9.

 

Miért?

Mint az a hivatalos bejelentésből kiderül, a Ubisoft nem elégedett a játék jelenlegi állapotával, tovább szeretnék csiszolni, hogy tökéletes legyen az élmény.

„Az extra időt arra szenteljük, hogy tovább csiszoljuk az élményt, felhasználva a játékosok visszajelzéseit a technikai tesztekből és az Insider Programból, ami az elmúlt két hétben történt. Ez a helyes döntés” – írták.

A Skull & Bones-t eredetileg a 2017-es E3-on jelentették be, de a fejlesztés kezdete a 2013-as Assassin’s Creed 4: Black Flag-re vezethető vissza. Eredetileg 2018 végén tervezték kiadni, de az elmúlt négy évben négyszer késett. A jó hír viszont az, hogy a Ubisoft hamarosan jelentkezik egy nyílt bétateszteléssel, amikor bárki kipróbálhatja a címet.

A 17. századi Indiai-óceánon játszódó, Afrika keleti partjaitól Malajziáig húzódó pályán a Skull and Bones egy kalózkapitány szerepébe bújtatja a játékosokat, akik hírnevet akarnak szerezni maguknak.

Te várod már?

HARD MODE: 4 gamer kihívás, amit szinte lehetetlen teljesíteni

 

×