Szerda estétől fejest ugorhatunk az újdonságokba.

Ahogy arra számítani lehetett, nyakukon a Warzone Season 5 Reloaded frissítése, mely egyben a játék utolsó, nagyobb csomagja lesz. Sokan a jövő hét elejére várták, ám a keddi Twitter bejegyzések alapján már sejteni lehetett, hogy bizony már holnap, szerda este élesedhetnek az újdonságok.

A fejlesztések egy részét ismerhettük már a szezon elején publikált Roadmapról, ám a programozók mindig meglepnek minket. A fegyver nerfeket és buffokat csak holnap este tudhatjuk meg, a közösség ismételten arra számít, hogy teljesen átrendezi az erőviszonyokat a Raven Software.

Nézzük is, hogy mi vár ránk a Warzone x Vanguard Season 5 Reloaded frissítésben!

Rebirth Island: Resurgence Supreme

Ebben a játékmódban sokkal inkább a skillen lesz a fókusz, nem pedig az előre megalkotott Loadoutokon. Resurgence Supreme módban Epic vagy afeletti ritkaságú lootokat találhatunk majd, köztük a játékos által közkedvelt fegyver blueprintekkel. A feltuningolt Resurgence mód jobban feküdhet majd a kompetitív beállítottságú játékosoknak, hiszen a HP értéken is alakítanak a fejlesztők, illetve több, korábban megszokott tárgyat sem találunk már meg a szigeten. A fejlesztők egy ajándék Calling Carddal örvendeztetik meg a legalább 15 ölést elérő játékosokat.

A Raven Software természetesen további módokkal is készül, ám úgy tűnik, hogy ezúttal előzetes információt nem kapunk ezek pontos ütemtervéről. Azt azonban biztosra vehetjük, hogy az alábbi játékmódok biztosan visszatérnek majd a szezon második felében: Clash, Rebirth Blood Money, Rebirth Payload, Golden Plunder, Fortune’s Keep Resurgence.

Új Vanguard pálya

A Vanguard rajongók is örülhetnek, hiszen a fejlesztők egy új pályát is bepakolnak a Warzone x Vanguard utolsó nagyobb frissítésébe. Egy mediterrán, posztapokaliptikus környezetben találhatjuk magunkat. Az új helyszín a Fortress nevet viseli majd.

A pálya kialakítása egyaránt kedvez a távolabbi pötyögtetést és a közelharcot preferáló játékosoknak is. Az eltérő viszonyok miatt minden Vanguard felhasználó jól szórakozhat Fortress-en.

Új fegyverek

Két újonc is bemutatkozik a Season 5 Reloaded frissítésében. A Lienna 57 egy kompakt LMG fegyver lesz majd, mely nagy pontossággal rendelkezik. A fejlesztők leginkább közepes távolságokon és közelharcokban ajánlják, messzire már nem lesz hatékony alapesetben. Könnyen kezelhető LMG-ről beszélünk, darálás közben sem veszít sokat a fentebb említett pontosságából, ám ezt a sebesség oltárán kell feláldoznunk.

A BP50 egy igazi, teljesen automata AR lesz, mely kellemes tűzgyorsasággal várja majd a játékosokat. A fegyver a fejlesztők szerint nagyobb távolságokon is kiválóan használható, ha a megfelelő kiegészítőkkel szereljük fel. A tűzgyorsaságnak hátránnyal is jár majd, hiszen így oda kell figyelnünk a tárkapacitásra is. Az attachmentek felszerelésével tovább növelhetjük a fegyver stabilitását, melyre talán szükségünk is lesz.

Mindkét fegyvert in-game küldetések teljesítésével oldhatjuk majd fel. A kevesebb játszó játékosok azonban a Store-ban csomagok formájában is megvehetik az LMG és AR blueprinteket. A hivatalos leírás alapján csak a szezon későbbi felében érkeznek meg ezek a csomagok, így a türelmetlenebb felhasználóknak is érdemes lehet a küldetésekkel próbálkozniuk. Persze az is előfordulhat, hogy rosszul fogalmaztak a fejlesztők és a már a frissítés napján lecsaphatunk az újdonságokra.

A frissítés Vanguardhoz már megérkezett, a Warzone játékosok holnap késő délutántól tölthetik majd az újdonságokat. Szerda 18 és 19 óra között el is startolhat a játék utolsó nagyobb bővítése, ezután már a Warzone 2.0 és Modern Warfare II tulajdonosokra koncentrál az Activision. 

Forrás: COD Blog

Stabil ötös alakult ki az élen – Íme a 10 “legjobb” Warzone fegyver

https://leet.hu/vga-kartyak/

×