A népszerűségi lista árulkodó.

Lassan egy hónap is eltelt, mióta utoljára fellapoztuk a WZRanked népszerűségi listáját, ezúttal azért tesszük ezt, hogy megnézhessük, mely fegyverek lettek a legjobbak a Season 5 negyedik hetére. Ha a legjobb 10 fegyvert nézzük, akkor gyakorlatilag hetente egy új listát készíthetünk az éppen aktuális meta fegyverekről, ám a múltban TOP 5-ön belül is szépen cserélődtek a különböző AR-ek és SMG-k, volt ami teljesen eltűnt a süllyesztőbe, míg más a 20. helyről meg sem állt a dobogóig. Most, hogy már eltelt bő három hét a legutóbbi frissítés óta, reális képet kaphatunk, hogy mennyire nyúltak bele a fejlesztők az erőviszonyokba.

Nézzük is, hogy jelenleg mely fegyvereket érdemes a kezünkbe venni!

5. Grau 5.56

Egykor kihagyhatatlan szereplője volt a loadoutoknak, ám a fejlesztők ténykedéseinek köszönhetően hamar eltűnt a süllyesztőbe. Az elmúlt két hétben azonban ismét reneszánszát éri a Modern Warfare időkben bemutatkozott AR, a dobogó harmadik fokára sikerült felérnie szeptember hatodikára, majd egészen az ötödik helyre esett vissza.

4. Cooper Carbine

A Cooper Carbine már januárban ostromolta a TOP 5 falait. Nem véletlenül, hiszen attachmentektől függően távoli összecsapásokra és közelharcra is használhatjuk, gyakorlatilag elhanyagolható visszarúgással. Januárban azt tippeltük, hogy ha nem kap komolyabb nerfet, akkor 2 hét múlva a dobogóra is felérhet. Ez teljes mértékben be is jött, hiszen a bronzérmet magáénak tudhatta február elején, júniusra az ötödik helyig esett, egy augusztusi menetelés után már a negyedik helyen találhatjuk meg.

3. UGM-8

A Vanguard LMG-jétől továbbra sem tudunk megszabadulni. Ráadásul nem csak pickrate %-ban villog, hiszen a K/D lista élén találhatjuk meg szeptember végén is. Nem minden szituációban tud kibontakozni, ám ahol igen, ott garantáltan a legjobb választás.

2. Armaguerra 43

Sokak szerint az elmúlt hónap gyengítései és erősítései után a legjobb SMG-t köszönthetjük benne. Kétségtelen, hogy a Marco 5, H4 Blixen, PPsh-41 hármasa mellett magabiztosan választhatjuk az Armaguerra 43-at is. Már augusztusban jelezte, hogy a lista élére várhatjuk, a fejlesztők pedig tovább segítették ezt a nerfekkel és buffokkal, de a koronáját pár hete átvette egy másik rivális.

1. PPSh-41 (VG)

Szintén egy legendás fegyver, ám ezúttal a Vanguard változatról beszélhetünk, a Cold War PPSh-41-ét nem valószínű, hogy valaha újra látjuk ezen a listán. A Season 5 frissítés után közel egy hét alatt a TOP 10 aljáról felverekedte magát a második helyig, már akkor sejthető volt, hogy az első hely sem csak egy álom, ezt pedig be is bizonyította szeptember végére.

A TOP 10 jelenleg: – 09.26:

Jól látható, hogy a frissítés két legnagyobb nyertese továbbra is a PPsh-41 és az Armaguerra 43. Sokan már a Season 4 végén megjósolták ezt, ám a Season 5-ös változtatások előtt ezek inkább szerencsés tippek voltak, mintsem tudatos találgatások. A PPSh-41 ismét hatalmas menetelésbe kezdett. Bátran kezünkbe vehetjük az ikonikus SMG-t, melyhez éppen pár napja javasoltunk egy kellemes összeállítást.

A pickrate % mellett szintén kiváló mutató lehet a K/D arány is, azt figyelgetve igazi gyöngyszemekre bukkanhatunk. Az ott szereplő fegyverek egy része a nehezebb kezelés és egyéb hátráltató tulajdonságok miatt nem kerülhet be sosem a meta listára. Ám ha valaki kitanulja a használatukat, akkor igazi pusztítást végezhet a szigeteken.

Így szereld fel a Warzone Season 5 legundorítóbb Sniper fegyverét

https://leet.hu/vga-kartyak/

×