A helyszínen megrendezésre került Magyarország első FIFA 23 versenye, amit MolnarGabo Twitch csatornáján még azok is követhettek, akiknek nem volt esélyük eljutni a Gamerlandbe.

Sokan úgy gondolták, hogy szerencsétlen időpontot választott a DomiNation eSports, hogy megtartsa hazánk első FIFA Launch Partyját és versenyét. Nos, ehhez azért hozzá kellene tennünk, hogy nem rajtuk múlt a magyar fociválogatott sorsolása, ahogy az sem, hogy az Ultimate Edition megjelenését szeptember 27-re rakta az EA Sports.

Nem volt más lehetőség tehát, mint a megjelenés előtti bulit 26-ra tenni, arra a napra, amikor a Puskásban a magyar válogatott Olaszországot fogadta a Nemzetek Ligájában.

MolnárGabóék erre is találtak megoldást, a temérdek aktivitással teletűzdelt FIFA-ünnep programjába még közös meccsnézést is beépítettek, így össze lehetett kötni a kellemest…a kellemessel.

Ugyan volt belépő (2000 forint), ám ha azt nézzük, hogy ezért korlátlan sörpong, VR, szimulátorozás, na meg megjelenés előtti FIFA 23 cunami várta a kilátogatókat, azt kell, hogy mondjam, megérte a történet.

A helyszínen megrendezésre került Magyarország első FIFA 23 versenye, amit MolnarGabo Twitch csatornáján még azok is követhettek, akiknek nem volt esélyük eljutni a Gamerlandbe.

Összesen 62-en indultak, abszolút amatőröktől kezdve egészen esportolókig. A hangulat tehát nagyon jó volt, a meccsek pedig azoknak a figyelmét is lekötötték, akik csak kilátogattak az eseményre.

A döntőt Simon Bence Tamás, valamint Gáspár Ádám vívta, előbbi nem mellesleg az MTK esportolóját, Gódor Donátot búcsúztatta az elődöntőben.

A srácok komoly döntőhangulatot varázsoltak a Magyarország-Olaszország mérkőzés félidejében, a kisebb csúszások miatt ugyanis ekkor rendezték meg a helyosztókat. Gáspár Ádám a nemzeti színeket képviselte az egész torna során, a döntőt is a magyar válogatottal, egy hatalmas zászlóval a nyakában játszotta. Sajnos a döntőben kiütközött a tudáskülönbség,

Simon Bence higgadt játékkal, szinte egész végig uralva a mezőnyt, 2-0-ra legyőzte ellenfelét, így ő lett Magyarország első FIFA 23 bajnoka.

Végeredmény:

  • 1. helyezett: Simon Bence Tamás
  • 2. helyezett: Gáspár Ádám
  • 3. helyezett: Gódor Donát

Nagyon jó volt látni, hogy szép számban érkeztek rajongók és versenyzők, így tényleg kijelenthetjük, hogy ünnepi hangulat uralkodott a Gamerlandben. Reméljük lesz lehetőségünk még hasonló FIFA programokon részt vennünk, ugyanis igény az van rá bőven!

Ezt olvastad már?

Van megoldás a “teljesíthetetlen FIFA 23” SBC-kre

 

×