Az EA Sports nem nagyon tervezi javítani az elborult SBC kritériumokat, a FIFA 23 közössége viszont csak ennyit szeretne.

Az EA Sports nem nagyon tervezi javítani az elborult SBC kritériumokat, a FIFA 23 közössége viszont csak ennyit szeretne. Jelenleg még csak WebAppot tudunk piszkálgatni, így annál idegtépőbb dolog nincs, hogy az egyetlen célunkat sem tudjuk teljesíteni a platformon. Sajnos több SBC is rossz jelenleg, így többek nem is tudják teljesíteni a kirakósokat.

Persze mindenre van megoldás, legyen az szürke, vagy fekete. Ebben az esetben a JavaScriptbe kell belemászniuk azoknak, akik nem akarják megvárni az EA Sports lépését, utána viszont ha minden igaz gond nélkül lehet szinte mindent teljesíteni.

How to submit the broken advanced SBCs on the WebApp from FIFA

Amikor egy SBC nem működik, csak meg kell nyitni a böngésző JavaScript konzolját, megépíteni a kívánt csapatot és beírni a következőt a konzolba:

UTSBCChallengeEntity.prototype.canSubmit = function() {return true;}

Ha ezt jól csináltuk, a Submit gomb kifehéredik, az SBC pedig teljesíthetővé válik. Én személy szerint eddig háromszor is alkalmaztam, s minden alkalommal átlendültem a problémán. Egy próbát mindenképpen megér!

Ezt olvastad már?

Az EA Sports javította a FIFA 23 eddigi legkellemetlenebb hibáját

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×