Az európai szervereken szerda 9 órakor élesedhet az update.

Az előzetes információknak megfelelően kedd délután megérkezett a Valorant legújabb frissítése NA és LATAM régiókba. Az európai felhasználóknak szerda délelőttig kell várnia az újdonságokra, ám a hivatalos patch notes-nak köszönhetően már előre tudhatjuk a változások listáját. A PBE szervereken folyamatosan tesztelgeti a változásokat a Riot Games, így az egyik SMG erősítése sem volt nagy meglepetés.

Nézzük is, hogy mit tartogat számunkra a Valorant v5.06!

Stinger

Primary Fire Error értéke a korábbi 7 lövés utáni 1.6-ról, 6 lövés utáni 1.3-ra módosult:

  • Ennek a változásnak köszönhetően jobban kontrollálható lesz a fegyver közeli távolságokon. Jelenlegi állapotában még a fejlesztők szerint is túl kiszámíthatatlan a Stinger viselkedése, legyen szó közelharcokról vagy távolabbi rotáról.

Alt Fire First Shot Error 0.5-ről 0.35-re módosult: 

  • A Burst/ADS tüzelési mód első lövése is már túl pontatlan volt, ezen javítottak a fejlesztők egy kicsit.

Pearl

Az alacsonyabb fal

A legújabb Valorant pályán több apróbb változást is észrevehetnek majd a játékosok, több helyszínen is finomítottak a Riot Games munkatársai. A B Mainen található beszögeléshez falat kicsit alacsonyabbra vették a fejlesztők, hogy ne bújhasson el teljesen ott egy játékos. Miden és A lerakó környékén is több átalakítás történt, az előtte-utána képeket >IDE< kattintva érheted el.

A Valorant mostantól a meccsek végén kijelzi, hogy mely játékosoknak van oka egy kis aggodalomra a viselkedésük alapján. Jelenleg az Unrated, Competitive, Spike Rush és Replication módoknál vehetjük ezt észre, később az összes játékmódnál megtalálható lesz majd.

Borítókép: YouTube

Skincsomag is érkezik:

A Valorant legkülönlegesebb kése?! – Bemutatkozott a méregdrága ChromeVoid Bundle

 

https://leet.hu/vga-kartyak/

×