Ezúttal már mindhárom platform megérkezik a csatamezőkre.

Kedd este véget ért a Call of Duty Modern Warfare II bétájának első hete. A PlayStation felhasználók exkluzív időszaka volt ez, a második szakaszban már minden platformról becsatlakozhatnak a játékosok. Az Xbox és PC tulajdonosok tűkön ülve várják az új cím kipróbálást, végre nem csak videókon és streameken ismerkedhetnek meg az idei játék újdonságaival.

Nézzük is, hogy mit érdemes tudnunk a második Modern Warfare II béta hétvégéről!

Az időpontok és tudnivalók

Az Xbox és PC előrendelők, valamint a PlayStation tulajdonosok már szeptember 22-én 19:00 órától birtokba vehetik a szervereket. A többieknek egészen szeptember 24-éig, szombatig kell várniuk a nyílt szakasz megnyitására. A kezdés szintén 19:00 óra lesz és az ezt követő 48 órában feltétel nélkül játszhat bárki a Modern Warfare II félkész verziójával. PlayStationön továbbra sem kell PS Plus, ám Xboxos felhasználóknak a jelek szerint Live Gold előfizetéssel kell rendelkezniük a béta időszak alatt is. Az első héten maximálisan kifarmolható 15 szint helyett ezúttal 30-as szintig is feltornászhatjuk majd magunkat.

Előtöltés

A játékot kedd este 19:00 órától előtölthetjük a megfelelő platformokon, legyen szó Xboxról, Battle.netről vagy épp Steamről. A Blizzard kliensében biztosan működött már az első perctől, személyesen teszteltük le a lehetőséget. A Call of Duty: Modern Warfare II-t kikeresve, a piros nyíllal jelölt ikonra kattintva az „In Development” béta változatot kell kiválasztanunk. Gyors internet esetén pár perc alatt le is ért a játék, a Battle.net kliens 20 gigabájtnyi szabad helyet kért magának. Az Xboxos változatot >IDE< kattintva érhetjük el.

Jó szórakozást kívánunk!

Mindent az ingyenes Call of Duty DMZ játékmódról – A Warzone sikere megismételhető?

×