A Grand Theft Auto VI után a Blizzard produkciójából, a Diablo IV-ből is masszív játékmenet felvételeket szivárogtattak ki.

A fejlesztők és a kiadók hamarosan negatív rekordot dönthetnének a kellemetlen szivárogtatások elképzelt versenyében. A hétvégén az évtized egyik, ha nem a legdurvább leakelésének lehettünk a szemtanúi, amikor egy hacker közel 90 nagyon korai játékmenet felvételt tett közzé a még készülőfélben lévő GTA 6-ból.

A hacker ezzel együtt jött hatalmas népszerűsége valószínűleg másokat is megihletett, ugyanis nem sokkal később az elmúlt 10 év másik legvártabb alkotásáról, a Diablo IV-ről is előkerültek videók, melyeknek nagyon nem lett volna szabad. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan kinek a jóvoltából töltődött fel a Diablo IV láthatólag tesztverziójából származó anyagok, de többen úgy vélik, hogy egy belső Friends And Family buildről készültek, amit Discordon közvetítettek és a játékosok tudta nélkül rögzítettek.

Ez két masszív videót jelent, melyek összesen 43 percnyi játékmenetet mutatnak a Blizzard tervei szerint 2023-ban megjelenő akció-szerepjátékból.

Ami érdekes, hogy a tesztelésre szánt verziót a Blizzard a szakmában egyébként bevettnek számító vízjellel látta el, azaz csak a száma alapján pillanatok alatt utána tudnak járni, hogy ki közvetítette az új Diablót. Az ugyan már nehezebben kideríthető, hogy ki vette fel – persze egyáltalán nem lehetetlen, bár a játékos számára ez aligha megnyugtató, akinek szinte biztosan alá kellett írnia egy titoktartási szerződést a teszt előtt. Mivel a játékos a közvetítéssel ezt szinte biztosan megszegte, nagyon súlyos büntetésre számíthat.

A kiszivárgott anyagokat ide nem fogjuk tudni beilleszteni, linket természetesen adunk hozzá. Azzal azonban érdemes a kattintás előtt tisztában lenni, hogy feltehetőleg erősen spoileres tartalmakat látni rajta, a tesztelő ugyanis elméletileg az Act V-t streamelte, ami a korábbi Diablókban általában a történet végefelé, vagy egy DLC-ben kapott helyet.

A kiszivárgott két Diablo IV gameplay EZEN A LINKEN keresztül letöltésmentesen megnézhető, innen valószínűleg nem fogják törölni sem őket.

via – Resetera, Reddit, Kotaku, Tech4Gamers

Ezt is olvasd el:

Kutya világ jön! – Az eddiginél is több elnyomhatatlan reklám lesz a YouTube-on

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×