Napokon belül élesedhet a hotfix.

Szeptember első teljesen hetében megérkezett a Rainbow Six Siege legújabb szezonja. A Brutal Swarm nevet viselő Y7S3 rengeteg újdonsággal és változással kecsegtetett. Ezekről egy összefoglaló bejegyzést is készítettünk, de a megnyirbált játékméretet sem hagyhattuk szó nélkül. Ahogy az lenni szokott, az első időszakban rengeteg olyan bugot, hibajelenséget észrevettek a játékosok, melyek a belsős és tesztszerveres próbálgatás alatt nem igazán kerültek napvilágra.

Már az első napokban kiderült, hogy az Operatorok a játék menüjében nem viselkednek úgy, ahogy kellene, a textúrák hibásak. A Bravo Packok nyitása sem gördülékeny, sok esetben egy hibaüzenet zavarja meg a folyamatot. A legkellemetlenebb hiba a PC-s felhasználókat érinthette, hiszen az FPS értékek kifejezetten csökkentek az update után, de akár fagyás is előfordulhat.

Aggodalomra semmi ok, napokon belül érkezik a Y7S3.1-es frissítés!

 

Szerencsére a Rainbow Six Siege fejlesztői figyelték a felhasználói visszajelzéseket, így viszonylag gyorsan reagálni is tudnak azokra. Várhatóan kedden minden platform meg is kapja a szezon első nagyobb csomagját, mely az alábbi hibákat biztosan javítja:

  • Az Operatorok mostantól helyesen jelennek meg a menüben
  • A Bravo Packok nyitásánál sem fordulnak elő hibajelenségek
  • A szokásos hangokkal kapcsolatos hibák egy részét is javítja a Y7S3.1

A gyenge FPS-t és a kifagyásokat jelenleg is kiemelten figyelik és vizsgálják a Ubisoft programozói, így teljes megoldás még nem várható azzal kapcsolatban.

Te milyen hibákat tapasztaltál még?

Sniper rajongók előnyben – Hamarosan új játékmód érkezik Rainbow Six Siege-be

https://leet.hu/vga-kartyak/

×