Az EA Sports már fellőtte a FIFA 23-ra vonatkozó első közösségi szavazásokat, sőt néhány már le is zárult.

Az EA Sports már fellőtte a FIFA 23-ra vonatkozó első közösségi szavazásokat, sőt néhány már le is zárult. Az egyik ilyen a Premier League augusztusi legjobbjára vonatkozott, aki egyből a játék egyik legjobb lapja is lehet.

Nem idegen ez a FIFA játékosok számára, elvégre tavaly is egyből egy garantált Cristiano Ronaldo lappal indítottuk az évet. A POTM lapja sokáig ott tetszelgett a metában, s most egy újabb kőkemény csatár csatlakozhat ehhez az elithez.

Premier League August POTM Nominees FIFA 23 from FIFA

 

A lehetőségek között ott volt Martin Odegaard, Nick Pope, Rodrigo, Zaha, valamint Gabriel Jesus is, ám valószínűleg a legesélyesebbnek a szavazáson a kíméletlen formában futballozó Erling Haaland tűnt, a Manchester City legújabb sztárigazolása.

Csak úgy ontja magából a gólokat a fiatal támadó, aki egyébként édesapja nyomdokaiba lépett azzal, hogy a Cityhez igazolt.

Nos, mi pedig gazdagabbak lehetünk máris egy speciális lapjával!

Fut Sheriff értesülései szerint ugyanis Haaland lesz a Premier League POTM lap alanya, vagyis egyből egy masszív garantált SBC-vel indíthatjuk az új szezont. Reméljük olcsóbb lesz, mint Cristiano Ronaldo volt…

Ezt olvastad már?

Nem lassít az EA Sports, már a FIFA 23 legjobb La Liga játékosait is ismerjük

 

×