Évről évre hatalmas erővel bírnak a La Liga kártyák a FIFA 23-ban.

Évről évre hatalmas erővel bírnak a La Liga kártyák a FIFA 23-ban. Nem csupán azért, mert jól teljesítenek játékon belül, hanem azért is, mert valamiért az árcédulájuk is emészthetőbb, mint például a Premier League-ben játszóknak.

Éveken keresztül Premier League kereteket építettem és megmondom őszintén, sokkal nehezebb volt menedzselni egy ilyen csapatot anyagilag, mint mondjuk egy Serie A-t, vagy La Ligát. Ám persze a rajongás és a minőségi lapok ezt az áldozatot is meg tudják érni, ebben az esetben viszont úgy fest nem lesz ilyesmire szükség.

A La Liga igazán ütőképesnek tűnik, s ha egy Premier League tényleg sokkal drágább lapokat termel ki, értelmetlen lesz Spanyolországon kívül gondolkodni. Az EA Sports most bemutatta, hogy milyen lapokra kell számítani a La Liga „Top kategóriájában”, s bőven lesz kit a keretünkbe pakolni.

 

A Rüdiger-Alaba páros pusztítónak tűnik, De Jong pedig ahogy nézzük bőven hozni fogja azt, ami miatt korábban is kedvelték. Vini megfizethetetlenül drága lesz a játék elején, de a szerencsések hosszú ideig élvezhetik majd a teljesítményét, ha nyitják, ugyanis ilyen statokkal bőven metameghatározó lesz. Lewa és Benzema ugyan magas összértékkel rendelkeznek, de nem tűnnek elsőre kiemelkedőnek, a sebességük valószínűleg a FIFA 23-ban is vissza fogja őket fogni. Depay és Carrasco viszont jó kezdőlapoknak tűnnek.

Ezt olvastad már?

Kiderült: Ekkor érkezik a hivatalos FIFA 23 WebApp

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×