Alig 2 napunk van már hátra az aktuális szezonból.

Vészesen közeledünk a vasárnap délelőtthöz, amely a Fortnite felhasználók számára különösen izgalmas lehet. Az Epic Games magyar idő szerint 8 órakor leállítja a szervereket, hogy aztán már az új, negyedik szezonban térhessenek vissza a játékosok. Az elmúlt napokban turbó fokozatra kapcsoltak a marketingesek is, így több teaser is érkezett a Fortnite közösségi felületeire.

Szerencsére az adatbányászok és a különböző weboldalak kezében egyre több automatizált segédprogramot találhatunk. Az egyik ezek közül a játékosok által beküldött replay fájlokat elemzi. Százezres nagyságrendű meccsszámról beszélhetünk, így nagy eséllyel az arányok akkor sem változnának, ha az összes mérkőzést sikerülne valahogy kielemezni. Ezúttal arra voltak kíváncsiak, hogy mely Outfitekkel találkozhatunk a legtöbbet az összecsapások során.

Ezek voltak a Chapter 3 Season 3 legtöbbet használt skinjei!

Forrás: https://www.reddit.com/r/FortNiteBR/comments/xevlhy/top_9_most_used_skins_this_season_from_today_aura/

A fenti kép pár órája érkezett csak meg, így valószínűleg már a végleges sorrendet takarja. Jól látható, hogy többségében aktuális Battle Pass outfitekről beszélhetünk. Az első helyet azonban egy Item Shopos tárgy, Goku viheti haza. Úgy látszik az Epic Games ezúttal sem lőtt mellé a Dragon Ball kollaborációval, rengeteg pénzt hozhatott mindkét fél konyhájára. A hetedik helyet birtokló Aura nem is olyan rég még az első helyen állt, jól leolvasható, hogy a játékosok nagy része bátran választ a Battle Pass skinekből is.

Borítókép: YouTube

Milyen világ ez? – Inkább eladósodnak, de az új iPhone-t meg kell venni

https://leet.hu/iskolakezdes/

×