Egy friss felmérés szerint van egy ország, ahol sokan hitelt vesznek fel, hogy meg tudják venni a legújabb iPhone-t. De ér ennyit a telefon?

Nagyon érdekes világot élünk. Nemrég az Apple bemutatta a legújabb iPhone 14 szériát, nem sokkal később pedig az is kiderült, hogy az infláció miatt Magyarországon igen mélyen a zsebbe kell nyúlni, ha meg akarjuk venni. Ez persze nem jelenti azt, hogy más országokban mindenki olyan egyszerűen kifizeti a telefonért a teljes összeget. Még az Egyesült Államokban is drágának számít a telefon, így sokan hitelt vesznek fel, hogy megvegyék azt – derült ki a WalletHub felméréséből.

Minden ötödik amerikai szerint érdemes eladósodni, csak legyen meg az új iPhone.

A felmérésből kiderült, hogy idén 24 százalékkal többen szeretnének új iPhone-t venni, mint tavaly, az iPhone 13-as esetében.

De miért kell?

Igen sokan, az amerikaiak 20 százaléka úgy gondolja: ha nem veszik meg az új iPhone-t, azt mutatják a társadalom felé, hogy anyagi nehézséggel küzdenek. Inkább megveszik hitelből, csak ne gondoljanak róluk rosszat. További 31 százalék pedig azt mondja: a telefon létszükség. Számodra miért fontos, hogy új telefonod legyen?

Borítókép: liquidity-provider.com

Azt láttad már, hogy hol a legkönnyebb megvenni az iPhone-t?

Ekkora szeletet kér a fizetésünkből az új iPhone széria

 

×