Három évet váratott magára a felfedezés.

Az elmúlt napokban egy régóta a játékban lévő, ám csak mostanság felfedezett hiba foglalkoztatja a CS:GO közösségét. A történet két főszereplője a játék hitboxa és az ezzel szoros kapcsolatot ápoló ügynökskinek. Kiderült, hogy az eltérő frakciók (SAS, FBI, Sabe, Elite Crew stb.) eltérő hitboxokkal rendelkeznek. A két véglet között akár 16.75%-os különbség is lehet.

 

Ez első körben nem is jelentene hatalmas problémát, hiszen minden egyes pályán azonos feltételekkel esnének egymásnak az ellenséges frakciók. Ez azonban 2019 novembere óta nem feltétlenül igaz. Közel három éve debütált az Operation Shattered Web nevet viselő belépő, melyben bemutatkoztak a megvásárolható Agent kinézetek. Már ekkor több frakcióból választhattunk, ám az azóta megérkezett Operationök tovább bővítették a felhozatalt.

Rögtön emelkedtek az árak is

Szó szerint Pay 2 Win lett így néhány Agent skin!

Hamar kiderült hogy CT oldalról az FBI skinek, míg a terroristák közül a „The Professionals” nevet viselő ügynökök rendelkeznek a legkisebb fejhitbox értékkel. Jól látható a fenti Steam Market diagramon, hogy ezek árai pár óra alatt jelentősen emelkedtek, mindenki a lehető legkevesebb hátránnyal szeretne fejest ugrani az amúgy sem könnyű meccsekbe.

A legmagasabb, kompetitív szinteken tiltva vannak megjelenésük óta az Agent Skinek, ám a játék beépített MM rendszerében szabadon használhatja őket bárki. Remélhetőleg a Valve / CS:GO programozói még a héten javítják a hibát. A különbségek valószínűleg 1000 halálból csak párat okoznak, ám kétségtelen, hogy a Pay 2 Win kategóriába esnek bele ezek a skinek, hiszen valamilyen szintű előnyhöz juttatják a vásárlókat.

Ez a LEGNÉPSZERŰBB EGÉR a világon! – Íme, a Logitech G502 X széria

https://leet.hu/vga-kartyak/

×