Péntektől indulhat a móka.

Szeptember 15-én, csütörtök este elstartol a COD Next névre hallgató esemény. A bemutatón minden Call of Duty címről elárulnak valamit a fejlesztők, nem csak a Modern Warfare II lesz a középpontban. Több kérdésre is választ kaphatunk a Warzone 2-vel és a mobilos Warzone verzióval kapcsolatban is, így érdemes lesz figyelgetni a közösségi oldalakon. Az esemény után természetesen egy összefoglaló bejegyzéssel is jelentkezünk, így garantáltan nem marad le senki semmiről.

Az első heti béta a PlayStation tulajdonosoknak kedvez majd. A Sony x Call of Duty szerződés a Microsoft felvásárlás ellenére is él, így a PS4/PS5 játékosok előnyöket élveznek, melyek közé tartozik az első hét exkluzivitása.

Máris elkezdhetjük a béta verzió letöltését!

Az első héten is két időpontra lesznek felosztva a játékosok. Az előrendelők már szeptember 16. és 17. között fejest ugorhatnak a harcokba, míg a többi PlayStation felhasználó 18-ától csatlakozhat be. A béta első hete szeptember 20-áig tart majd. A digitális példányt megvásárló játékosok az alábbi linkek segítségével már elő is tölthetik a Modern Warfare II fájljait:

Jövő hét közepétől már a PC és Xbox tulajdonosok is csatlakozhatnak a kipróbáláshoz. Az előrendelők a Microsoft platformokon is kapnak néhány napnyi előnyt, ám az utolsó napokban gyakorlatilag bárki csatlakozhat a bétatesztelők táborához.

Jó szórakozást kívánunk!

Hatalmas meglepetés a listán – Ez most a Warzone 10 leghalálosabb fegyvere

https://leet.hu/vga-kartyak/

×