II. Erzsébet halála után világszerte kezdek bele A korona című Netflix sorozatba. Magyarországon is a top 5-ben van jelenleg.

Erzsébet királynő halála után az elmúlt napokban egyre népszerűbb lett a The Crown (A korona) című sorozat a Netflixen, valószínűleg azért, mert egyre többen lettek kíváncsiak, hogy milyen is volt a királynő. Nem csak külföldön, de Magyarországon is előrelépett a toplistákat tekintve. A Flixpatrol adatai szerint tegnap ismét egy helyet ugrott előre nálunk, vagyis

Magyarországon már a harmadik legnézettebb sorozat a Netflixen.

Valószínűleg már mindenki hallotta, hogy szeptember 8-án II. Erzsébet királynő 96 éves korában elhunyt. Halálával véget ér 70 éves uralkodása, a híreket követően pedig egyre többen foglalkoznak életével is. Így az sem meglepő, hogy a Netflixen futó sorozatot is egyre többen indították el.

A sorozat egyébként 2016-ban indult, azóta pedig már négy évad látható, az 5. évad pedig készül. A műsor a királynő teljes uralkodását igyekezett dokumentálni, kezdve Erzsébet királynő megkoronázásával és a királyi család hullámvölgyeivel az elmúlt 7 évtizedet felölelve.

 

A sorozat persze nem csak nálunk, de a világ több országában szépen tör előre. Például Ukrajnában 1., Bulgáriában, Olaszországban és Máltán pedig 2. helyen szerepelt szeptember 11-én. Összességében a műsort csak az olyan sorozatok tudták megelőzni, mint a Cobra Kai, Devil in Ohio és Diary of a Gigolo.

A sorozat 5. évada egyébként idén novemberben érkezik, sőt a 6. évad is készül már, bár a királynő halálának tiszteletére most éppen szünetel a forgatás.

Ezt láttad már?

Ők rejtőznek a jelmez alatt – Ezek a színészek alakítják a Teletabbikat

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×