Végre kiderült, hány játékosból álló lobby-t képes majd kezelni az Activision új mobiljátéka, a Warzone Mobile.

Természetesen a Call of Duty Mobile és a Call of Duty Warzone sikerei után mindenki kíváncsi arra, hogy az új battle royale mobiljáték mennyire hasonlít majd a PC- és konzolos verziókra. Nos, az biztos, hogy amiatt nem kell aggódni, hogy egy meccs során hány játékossal akadhatunk majd össze.

A Call of Duty Warzone Mobile ugyanis annyi játékost támogat egyetlen lobby-ban, mint az alapjáték, sőt akár teljes cross-progression is elérhető.

A Call of Duty Warzone Mobile weboldalán található metaadatok szerint (köszi TweakTown) szerint az ingyenesen játszható mobiljátékban 120 játékos léphet be egyszerre a BR harcmezőre.

„Megérkezett a mobil battle royale következő generációja, amely COD játékmenetet és akár 120 játékost tartalmazó mérkőzést ígér.”

Persze ezt a leírást azóta módosították, de úgy tűnik, hogy az információ hiteles. Egyes elemzők szerint a Warzone Mobile az egyik fő oka annak, hogy a Microsoft meg akarja vásárolni az Activision-Blizzardot. A Warzone Mobile egy hatalmas lépés a mobilpiac felé, amit már most az Activision egyik sikeres lépésének tekintenek. A Newzoo becslései szerint 2020-ban 2,5 milliárd mobiljátékos volt, és a mobilok teszik ki a játékpiac 95%-át.

Ezek a statisztikák egyértelműen azt mondják az Activision-Blizzardnak, hogy lépjen be a mobilpiacra a legfontosabb címeivel. Lásd Diablo.

Ezt láttad már?

Nagyobb a sebzést akarsz? – Használj Modern Warfare blueprinteket a Warzone-ban

 

 

×