Annak ellenére, hogy a Vanguard fegyverek jelenleg uralják a Warzone-t, a Modern Warfare fegyvereket még erősebbé lehet tenni a blueprinteknek kösznhetően.

Bár a Modern Warfare fegyverek többsége jelenleg elmarad a Vanguard fegyverektől, úgy tűnik, hogy bizonyos „pay-to-win” blueprintek komoly sebzést okozhatnak. Természetesen tudjuk, hogy a Call of Duty-ban nincsenek lootboxok, és az Activision azt állítja, hogy a Warzone-ban megvásárolható kiegészítők, kozmetikumok nem adnak előnyt a játékban,

egy-egy blueprint azonban úgy tűnik, átcsúszik ezen a résen.

A MAC-10 és az XM4 esetében korábban is voltak problémák, de most úgy tűnik, hogy a Modern Warfare fegyverek TTK idejét csökkenteni lehet egy Blueprint segítségével. Talán nem sokan ismerik a Sym.gg oldalt, ami igyekszik a lehető legpontosabban ismertetni a fegyverek statisztikáit, mindezt a játék fájljaiból. Most ők számoltak be arról, hogy a Modern Warfare MP5 bizony lehet pay-to-win, ha a blueprintekről van szó.

Állításuk szerint létezik olyan MP5 blueprint, mint például a Banisher vagy az Ultimatum, amik lehetővé teszik, hogy a 10 mm-es Auto 30-Round tár még több sebzést okozzon közelről, ami gyorsabb TTK-t eredményez.

Mindehez egy videót is mellékeltek: egy alap MP5-öt hasonlítottak össze az említett tárral és a Banisher Blueprint-tel. Míg az alap MP5 45 fejlövést okoz, a Banisher 49-et. Bár papíron ez nem jelent óriási különbséget, a Blueprintet használók előnyt kapnak, mivel sokkal könnyebben érhetik el a 700 ms alatti TTK-t.

 

Úgy tűnik, nem az MP5 az egyetlen olyan fegyver, amelynél a Blueprint változatok hasonló eredményt okoznak. A Grav’s Plot Twist Blueprint szintén pay-to-winnek tekinthető, mivel még mindig megvan az a vitatott ADS bloom mechanikája, ami a Pacific frissítés után jelent meg.

Persze a Sym megjegyzi, hogy ettől a fegyverek nem lesz relevánsak a harctéren, szóval nem kell metának venni a blueprinteket. Nem várhatjuk el, hogy a Modern Warfare MP5 olyan erős lehet a meccseken, mint az Armaguerra és a PPSh-41. Az viszont biztos, hogy a blueprintekkel némi extra sebzést kapunk.

Ezt láttad már?

Bejelentés bejelentés hátán: megvan mikor leplezik le a Warzone Mobile-t!

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×