Erős lesz az év utolsó néhány hónapja a Call of Duty rajongóinak: két új játék mellé jön a mobilos verzió, amiről pár nap múlva minden kiderül!

Az ősz első hónapjában ki is derül minden az épp’ eladás alatt nyűglődő ActiVision CoD-os terveiről:

rövid teaser videót dobtak fel a netre, jelezve, hogy hamarosan a mobilos Warzone-ról fog MINDEN kiderülni!

A jövő hétre bejelentett eseményben úgy tudni, hogy a Modern Warfare 2 és a Warzone 2 kapcsán is jónéhány részletet tesznek majd közzé – véli a VGC. A gyártók márciusban jelentették be, hogy a 2020-as megjelenése óta több mint százmillió játékost vonzó Warzone ráköltözik a mobilokra.

Forrás: ActiVision

Az egyelőre Project Aurora munkacímen futó játékkal az a cél, hogy az ActiVision összehozza a CoD nagy családját, és platformokon átívelő módon nyújtson minőségi battle royale élményt a globális közösségnek. Mint emlékezetes, a mobil verzió alfatesztjei májusban kezdődtek, és az azóta kiszivárgott videók alapján Verdansk-ba viszi a játékosokat.

 

Az azóta eltelt időben komoly előrelépések történhettek, mert az ActiVision sokáig tartózkodott attól, hogy konkrét premierdátumot tegyen közzé, viszont

a szeptember 15-i Call of Duty Next-en valami megváltozik – ekkora jelentették be ugyanis, hogy leleplezik a mobilra készülő Warzone legfontosabb tudnivalóit.

Csalódottak lennénk, ha pont a megjelenés idejét nem árulnák el!

Úgy tudni, ekkor jelentik be hivatalosan a Warzone új nevét is, amit egy szivárogtatásból már tegnap lefüleltünk:

Új nevet kap a jelenlegi Warzone – Ne aggódj, nem megy a levesbe

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×