Örültem volna, ha a Call of Duty közösség szavazhatja meg a Warzone új nevét, de szivárgások szerint már döntöttek.

Úgy tűnik, hogy az Activision háza táján erőteljesen gondolkoznak, hogy mi legyen, miután megjelenik a Modern Warfare 2, majd az év további részében valamikor a Warzone 2. A cég és a fejlesztők ugyanis jól tudják, hogy a jelenlegi játéknak is hatalmas játékosbázisa van. Nem lenne jó ötlet csak úgy eldobni tehát a jelenlegi Warzone-t, és kényszeríteni mindenkit arra, hogy váltson egyből a második részre. Elkülöníteni viszont fontos a címeket, mert kezd kialakulni a káosz, nem lehet már kiigazodni a sok-sok CoD között. Jah igen, egy Remaster is érkezik még.

Így a Call of Duty Warzone hamarosan új nevet kap: Warzone Caldera.

Az új név az ismert szivárogtató és bennfentes, Tom Henderson szerint a jelenlegi Call of Duty: Warzone nem csak új nevet kap, de annak ellenére, hogy jön az új rész, továbbra is kap majd frissítéseket és DLC kiegészítőket. Senkinek nem kell tehát amiatt aggódnia, hogy a játékot elfelejtik és félredobják.

 

Ami az új nevet illeti, elvileg november 28-án már Warzone Calderának nevezik majd hivatalosan. Lehetséges, hogy ez lesz a Warzone 2 megjelenésének a napja is, persze ez még nem hivatalos. Neked hogy tetszik az új név? Milyen nevet adnál neki?

Az új remaster hírét láttad már?

Call of Duty-leaker: kiadásra kész a Modern Warfare 3 Remastered!

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×