Bár az Activision nemrég cáfolta a felújított játék megjelenését, nem ez lenne az első alkalom, amikor éppen ellentétesen cselekszik.

A Call of Duty sorozat kedvenc darabjainak felújítása mindig is forró téma volt a CoD nagy családjában, főleg, amióta az Infinite Warfare mellé

kijött a Modern Warfare Remastered, majd 2020-ban a szintén újratákolt MW2.

Arról, hogy ezeket a 2011-es MW3 követné, régóta megy a szóbeszéd: a legtöbben a tízéves évfordulóra várták, de csak eltelt a tavalyi év MW3 Remastered nélkül, sőt, 2021 augusztusában maga az Activision cáfolta a CharlieIntel-nek, hogy egyáltalán dolgoznának a játék felújításán.

Forrás: TheGhostofHope, Twitter

A minap teljesen új hírek röppentek fel, az eddig is megbízható szivárogtatónak bizonyult TheGhostofHope jóvoltából. Azt szintén ő jósolta meg helyesen, hogy az MWII 2022-ben jön, és most a Twitteren közölte, hogy

egy Activision-nél dolgozó forrása teljesen biztos az MW3 Campaign Remastered kiadásában!

 

Az Activision utoljára éppen ezzel ellentétes információt közölt, de a cáfolat már több mint egyéves, és – amint arra ugyanez a twitterező felhívta a figyelmet – a stúdió korábban az MW2 felújítását is pontosan ugyanígy letagadta, holott már kész volt, csak úgy döntöttek, halasztják a premiert. Szerinted mi az igazság?

Mondjuk azóta, hogy a Microsoft bekebelezte őket, szinte más sincs, csak bizonytalanság:

Vizsgálat indult a Microsoft ellen: korábban vagy csak Xbox-ra jönnek az új Call of Duty-k?

 

https://leet.hu/vga-kartyak/

×