Hivatalosan is kulcsra zárták a stúdiót, végeztek a nyáron leállított, majd újraindított munkával. De meddig kell várnunk a premierre?

Ekkora sorozathoz képest nem tartott sokáig: áprilisban kezdődött és a napokban le is zárult a The Witcher harmadik évadjának forgatása. Ez azzal együtt sincs öt hónap, hogy a nyáron COVID-fertőzött stábtagok miatt kellett megállítani a munkát.

Forrás: Netflix

A forgatás befejezését Steve Gaub társproducer árulta el Instagramon – egy látványos műkoponya fotója alatt. Vajon mire célzott a képpel?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Steve Gaub (@stevegaub) által megosztott bejegyzés

A Comic Book a Redanian Intelligence-re hivatkozva közli: a befejezést a főszereplő, Henry Cavill is megerősítette azzal, hogy körüzenetben köszönt el a stábtól:

„Micsoda évadnak nézünk elébe! Szeretnék köszönetet mondani mindannyiótoknak azért az elszántságáért és elhivatottságáért, amivel végigdolgoztátok ezt a kemény forgatást; remélem most jöhet a jól megérdemelt pihenés”.

Bár arról még semmi biztosat nem tudni, hogy a The Witcher új részeit mikor mutatja be a Netflix, nem kizárt, hogy legalább egy évet várnunk kell rá. Az első két évad 2019 és 2021 decemberében jött ki, szóval ha tartani akarják a tendenciát, jövő karácsonynál előbb aligha látunk belőle többet néhány előzetesnél.

Forrás: Netflix

IGAZ,

ha ilyen hamar dobozba kerültek a felvételek, nem kizárt, hogy gyorsabban meglesz az utómunka is, és amekkora versenybe kényszerült mostanában a Netflix, nem lepődnénk meg, ha 2023 decemberénél hamarabb töltené fel a kultikus sorozat újabb évadát.

A The Witcher gyorsított megjelenése jól jönne a szolgáltatónak, ha vissza akarja szerezni a nézőit a Disney+-tól, és akkor még nem beszéltünk a másik két nagy fantasy franchise-ról, a Sárkányok házáról és a Hatalom gyűrűiről, amivel az HBO Max és az Amazon is a hasonló érdeklődésű közönségre akar lecsapni.

Utóbbi ráadásul elég olcsón méri a kegyeit:

Hogy mi? – 900 forintért nézheted minden idők legdrágább sorozatát

 

×