Hamarosan megjelenik a FIFA 23, a korábbi sztárok viszont nem ott kezdik majd, ahol abbahagyták.

Hamarosan megjelenik a FIFA 23, a korábbi sztárok viszont nem ott kezdik majd, ahol abbahagyták. Sokak kedvencei, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi, az új FIFA játékban jóval gyengébb statokkal nyitnak majd, mint ahogy azt megszoktuk tőlük.

Ennek természetesen egyetlen oka van: egyikőjük sem lesz már fiatalabb. S míg Messi most igencsak jó formában futballozik a PSG színeiben, Ronaldo már nem számít alapembernek a Unitedben, inkább már csak a padról számítanak rá. Az ikonikus páros esetében a portugál az idősebb, így lehetett arra számítani, hogy Cristiano előbb jut erre a sorsra.

Mivel mindketten benne vannak már a korban, az EA Sports ezt a sebességükön vezeti le. A leakek szerint mindketten 81-es Pace stattal érkeznek majd meg a FIFA 23 megjelenésekor, így enyhén szólva sem lesznek metaközeli játékosoknak tekinthetők. Talán még Messi esetében jobb a helyzet, ugyanis a támadóközéppályán el lehet szüttyögni ilyen mutatókkal.

Viszont a rajongók szerencséjére a Fifában létezik egy promó, ami relatíve gyorsan felélesztheti a két klasszist. Ez pedig a Rulebreakers.

 

Criminal_x készített is egy koncepciót, ami bemutatja, hogy milyen formában lehetne javítani rajtuk. Ettől az eseménytől nem idegen egy kis Pace boost, így lehetséges, hogy láthatunk a megjelenés után pár héttel egy-egy speciális Messi és Ronaldo lapot, csak hogy megnyugodjanak a rajongók.

Ezt olvastad már?

Nem lesz gond a Coinnal? – Íme egy drágább, ütős kezdő FIFA 23 keret

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×