A FIFA 23 megjelenése már nagyon közel van, sokan elkezdték tervezni az új keretüket is.

A FIFA 23 megjelenése már nagyon közel van, sokan elkezdték tervezni az új keretüket is. A baj csak az, hogy az új Chemistry-rendszert kevesen látják még át, ezért is szuper, hogy már most aktív a közösség.

A FIFA 22 ciklusa több ízben is tele volt jó élményekkel, még akkor is, ha a játékmenetre néha lehetett panaszunk. Ez volt az az év, amikor már a top játékosok is sokkal elérhetőbb áron voltak megszerezhetők, így jóval többen elérték az álomhatárt a csapatukkal már a kompetitív időszakban. Nos, a FIFA 23-ban már cross-play piac lesz, ami még tovább bolondítja a marketet. Valószínűleg sokkal több eladó lap lesz a piacon, vagyis az árak is inkább alacsonyabbak lesznek, mint magasak.

Ezen az analógián elindulva, FUT Sheriff elkezdett posztolni kezdőcsapatokat, amik relatíve egyszerűen összeállíthatók, mégis a játék elején ütőképesnek számítanak majd. Az egyik ilyen egy abszolút kezdő keret volt, amit nagy valószínűséggel bárki össze tud majd magának dobni. Született ellenben egy haladó keret is, ami a játékosok minőségét elnézve az első hetekben biztosan combos árcédulát visel majd. Ehhez természetesen ismerni kell a játék csínját-bínját, a halandó traderek könnyebben és gyorsabban eljutnak majd erre a szintre.

Nkunku, Rafael Leao és Tomori lapja biztosan az átlagon felüli áron lesz majd elérhető, ahogy Barella és Maignan is prémium játékosoknak fognak számítani. Ehhez a kerethez tehát tudni kell majd lavírozni az átigazolási piacon, vagy hatalmas szerencsével kell nyitogatni.

A FIFA 23 három héten belül megérkezik, érdemes már most tervezgetni a csapatot!

Ezt olvastad már?

Ennek az Ultimate Team újításnak örülnék a legjobban a FIFA 23-ban

 

×