Azt már tudjuk, hogy a FIFA 23-ban helyet kap a női klubfutball is, nem csak a férfi.

Azt már tudjuk, hogy a FIFA 23-ban helyet kap a női klubfutball is, nem csak a férfi. Már évek óta játszható pár női válogatott, de sajnos ezt a játékelemet teljesen elhanyagolták a fejlesztők.

Már ott borult minden, hogy valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva női válogatottal nem lehetett férfi csapatok ellen játszani. A nagy egyenjogúság oltárán tehát mindent (is) feláldoztak a kanadai fejlesztők, csak éppen rosszul. Így tehát még a haverokkal sem lehetett jókat játszani, pedig a lehetőség bőven megvolt erre.

Mivel most visszakerült a fókusz kicsit a női játékosok környékére (Sam Kerr ott pózol a FIFA 23 borítóján), s végre a klubfutball is megérkezik, ideje lenne tényleges változtatásokat hozni a játékban.

Például, aminek mi nagyon örülnénk, ha a női játékosok a FIFA 23 Ultimate Teambe is helyet kapnának. Annak pedig pláne, hogy ha együtt tudnánk őket játszatni a férfi lapokkal!

Valószínűleg tartanak a fejlesztők a rajongói visszajelzésektől, de hosszútávon nem tenne rosszat a játéknak, ha nem akarna ennyire a valóságra hasonlítani. Már csak azért sem, mert akkor könnyebben el lehetne fogadni azt a sok őrületet, amit a bugok és egyéb hibák generálni tudnak játék közben.

Jöhetnének ide is a crossover események, egy fokkal határozottabban, mint az új FIFA x Marvel lesz a világbajnokság során, ezzel pedig akár új rétegeket is be lehetne vonni a játékba. Az Ultimate Team lehetne egy közösségi tér, ahol mindenki az álomkeretét szépítgeti, szimulációnak pedig megmaradhatna a Kick-Off és a Manager Mode.

Egy szó, mint száz, most már fejlődhetne annyit az EA Sports gondolkodásmódja, hogy legalább az Ultimate Teamben össze lehessen ereszteni a női és férfi futballistákat.

Ezt olvastad már?

Új értelmet nyernek az OTW lapok a FIFA 23-ban

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×