Bizsergetően emlékezetes outfitet kap a dühöngő zöldség: a Bosszúállók játék felvett a kínálatba egy moziból ismerős kiegészítőt.

Nem csak Hulk, Thor is új külsőt kap a Crystal Dynamics játékában – vette észre a GameRant. Az oldal szerint a Marvel univerzum egyik filmjéből vették át a gladiátor stílusú kiegészítőket. Ha a reggelihez is Marvel-filmeket nézel, a másodperc tört része alatt leeshet, hogy honnan érkezik Hulk páncélja a Marvel’s Avengers-be.

Forrás: Marvel

A Thor: Ragnarök döbbenetesen látványos gladiátorharca annyira népszerű lehet, hogy a stúdió engedélyezte az itt látott outfitek használatát a játékban is. A 2020-ban kiadott game-et nagyon igyekszik felhúzni a kiadó (Square Enix), mert finoman szólva sem aratott zajos sikert:

a Metacritic 100/67-re értékelte PS4-en, 66-ra Xbox One-on és 68-ra PC-n.

A rossz kritikák állítólag rendesen betettek a cégnek: úgy hírlik 63 millió dollárt (közel 25 milliárd forintot) buktak rajta, de volt, aki 200 millióra becsülte a kárt.

Forrás: Marvel

Az Enix minden veszteség ellenére további háttértámogatást nyújt a játéknak: időről időre új skinek és például ikonikus képregénykarakterek jelennek meg benne. Előbbiek sajnos nem sokat tesznek hozzá a sztorihoz, de legalább jobban mutat az egész és kellemesen megidézi a filmek mókás pillanatait.

Szólni kéne nekik, hogy nincs olyan képregényes kontent, amit ne javítana fel egy adag Henry Cavill:

Henry Cavill valóban gonosztevő lehet a Marvel filmes univerzumban?

 

https://leet.hu/california-access/

×