Úgy tűnik, hogy egyes pletykák szerint Henry Cavill csatlakozik a Marvel filmes univerzumhoz, csak épp nem szuperhősként.

Ha igaza lesz a legfrissebb pletykáknak, akkor a Witcher sztárja hamarosan csatlakozhat a Marvel filmes univerzumhoz. Természetesen arról, hogy Cavill kit játszana az MCU-ban, arról megoszlanak a vélemények. Egyesek szerint a gonosztevő Hyperion lesz a Loki 2. évadában, mások szerint pedig Reed Richards a Fantasztikus négyesben. Természetesen ezek egymásnak ellentmondó pletykák, de egyre többen állítják, hogy a volt Supermen igen más karakterben tűnhet fel, ezúttal nem a DC oldalán.

Grace Randolph YouTuber a Twitteren nemrég azt írta: a Marvel alapvetően nyitott arra, hogy Henry Cavill bekerüljön valamilyen formában a Marvel univerzumba. A bennfentes nem részletezte, hogy Cavill melyik szerep iránt érdeklődhet – és azt sem, hogy a Marvel egy konkrét szuperhősre/gonoszra szeretné-e szerződtetni a színészt.

Randolph szerint azonban Cavill kapcsán két szerep is játszik, melyek közül az egyik a Loki sorozat egyik gonosza.

 

Ez azért is esélyesebb, mert állítólag a Marvel Penn Badgley-nek adta Reed Richards szerepét, így erről Cavill már lecsúszott.

De akkor kit fog játszani Henry Cavill a Marvel MCU-ban?

Úgy tűnik, hogy a Marvel a jövő hétvégi D23 Expón bemutatja majd be a Fantasztikus Négyes szereplőket, valamint a rendezőt. Ez azt jelenti, hogy hamarosan megtudhatjuk, ki kapta valójában Reed Richards szerepét, és hogy volt-e alapja a Cavill-pletykáknak. Több pletyka állítja viszont azt, hogy Cavill ennél kisebb szerepet kaphat majd. Ő lehet ugyanis Hyperion, aki feltűnhet a Loki második évadában és a a Bosszúállók 5-ben.

Mindez azonban spekuláció. Egy szemernyi bizonyíték sem támasztja alá azt a pletykát, hogy Henry Cavill lesz Squadron Supreme vezetője. Egyelőre tehát semmi sem biztos, de úgy tűnik, hogy a háttérben komoly tárgyalások folynak arról, hogy Cavill valamilyen formában részese legyen az MCU-nak. Te örülnél neki?

Ezt láttad már?

Figyelj a számlákra! – Mától többet kell fizetni a Telekomnak

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×