Nemrég a We Love The VR Facebook csoportban indítottunk egy szavazást, ami érdekes eredményt hozott azzal kapcsolatban, hogy hogyan fogyasztjuk a TheVR tartalmakat.

Rendszeres livestreamek, Youtube videók, VOD-ok, Happy Hour, podcast stb. Magyarország egyik kedvenc, alapvetően gaminggel foglalkozó csapata számtalan módot kínál nekünk a szórakozásra, ráadásul a tartalomfogyasztás módja is változó lehet. Legyen az a Twitch vagy a Youtube, a közönség figyelme igen változó lehet, így nemrég arra voltunk kíváncsiak, vajon a rajongók milyen módon követik a TheVR tartalmait.

A We Love The VR facebook csoportban indítottunk egy szavazást, ami érdekes eredményt hozott.

Az egyébként több mint 100 ezer főt számláló csoport ugyan nagyon kis része szavazott, ugyanakkor már ez is képet adhat arról, hogy a többség hogyan szereti követni a srácokat. A cikk írásának pillanatában 2272 szavazat alapján mutatjuk az eredményt.

Eszerint tehát egyértelműen többen vannak azok, akik általában csak az élő adásokból készült VOD-okat nézik vissza. 1200-an szavaztak erre a lehetőségre, miközben a legkevesebben azok vannak, akik mindig nézik élőben az adást, Twitchen (42 szavazat). Ez talán váratlan lehet, hiszen a TheVR legtöbbször élőben közvetít, a hét minden napján, néha az esti órákban is.

Persze ezt az eredményt némileg árnyalja az a 433 szavazó, aki arra szavazott, hogy az élő adást is nézi, a Youtube videók mellett. Közben 426 szavazó csak a Youtube videókat és a VOD-okat követi, azt sem teljes egészében. Persze a 2272 emberből akadtak olyanok is, akik már nem nagyon követik a tartalmakat (158).

Természetesen a fenti szavazás csupán néhány érdekes adat azzal kapcsolatban, hogy hogyan alakul a tartalomfogyasztás az utóbbi időben. Semmiképpen sem jelenti azt, hogy a TheVR-t kevesen néznék élőben, sőt inkább csak azt, hogy a rajongók igyekeznek pótolni az elmaradt tartalmakat. Ahogy az augusztus havi statisztikákból is kiderül: a TheVR még ma is Magyarország egyik legnépszerűbb csatornája, akár a Youtube, akár a Twitch platformján.

Te hogyan követed a TheVR tartalmait?

Apropó, az augusztusi streamer-statisztikát láttátok már?

Nem a TheVR a legnézettebb csatorna? – Ilyen volt augusztusban a magyar Twitch

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×